Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț DUR de la Moscova cu referire la armele nucleare: Vom riposta

nato rusia

Atac fără precedent la adresa României şi a NATO. Unul dintre oamenii de încredere ai lui Vladimir Putin lansează acuzaţii fără precedent. Generalul Gherasimov, oficialul rus cu cel mai inalt grad militar, sustine ca tara sa este amenintata de Alianta Nord-Atlantica si ameninta cu o riposta.

Citește și: IMAGINI EXPLICITE Filme PORNO într-o instituție PUBLICĂ / VIDEO

NATO se inarmeaza pentru o ofensiva si isi intareste infrastructura militara la granitele cu Rusia, afirma seful Statului Major rus, generalul Valeri Gherasimov. Conform agentiei oficiale TASS, cesta a declarat la o conferinta privind securitatea internationala desfasurata la Moscova ca Alianta “acumuleaza armament ofensiv si creste capacitatea aerodromurilor si porturilor sale in regiunile din vecinatatea Rusiei”. Gherasimov sustine ca astfel trupele NATO se vor putea mobiliza rapid pentru a ataca Rusia. El a mentionat desfasurarea de forte suplimentare si instalarea de comandamante in Romania, Bulgaria, Polonia si tarile baltice, dar si intensificarea misiunilor de recunoastere si dublarea numarului de exercitiii militare in Europa de Est.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

“Implementarea planurilor de extindere a Aliantei afecteaza balanta de forte in regiune si creste riscul de incidente militare. Toate actiunile NATO sunt destructive si au un caracter provocator”, a declarat generalul rus, precizand ca relatiile cu Occidentul sunt la cel mai scazut nivel de la sfarsitul Razboiului Rece si pana acum. Gherasimov mai sustine ca pilotii statelor NATO care nu detin arme nucleare sunt antrenati sa le foloseasca, desi tratatele internationale ar interzice acest lucru, conform ProTV.

Citeşte şi: IMAGINI ANTOLOGICE Ce i-a cerut un deputat israelian lui Donald Trump: Netanyahu a fost ȘOCAT /VIDEO

Ca urmare, “Rusia va lua masurile necesare pentru a riposta si a opri expansiunea NATO”, a precizat Gherasimov. Seful statului major de la Moscova a mai spus ca occidentul vrea sa foloseasca atacurile cibernetice asupra statelor Aliantei ca pretext pentru a desemna tapi ispasitori carora sa le declare apoi razboi. In trecut, Gherasimov avertizase ca "puterile non-nucleare care vor gazdui elemente antiracheta au devenit obiective prioritare ale reactiei militare a Rusiei" – referindu-se la Romania, dupa instalarea scutului de la Deveselu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.