Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ fabulos pentru milioane de femei: Trucurile pe care nu trebuie să le eviţi niciodată

Jurnalul de Afaceri
femeie succes

Pentru femei este important sa arate bine in orice moment al zilei, insa de cele mai multe ori, nu totul se reduce la machiaj si la coafura. Ti-am pregatit o lista de trucuri pe care le poti aplica pentru a intretine o frumusete naturala, de lunga durata:

Vezi şi: Adio, cotă unică! Dragnea explică noul impozit pe gospodărie

Somnul odihnitor — secretul frumusetii feminine. Nu degeaba se spune ca femeile trebuie lasate sa isi faca 'somnul de frumusete' pentru a arata bine in fiecare zi. Buna functionare a organismului si pastrarea corpului tanar depind, in mare parte, de odihna si relaxare. Asigura-te ca dormi cel putin 8 ore pe zi si ca ai parte de un somn odihnitor. Achizitioneaza o saltea confortabila, daca nu ai deja una si schimba asternuturile cel putin o data la doua saptamani. Iti recomandam asternuturile din bumbac satinat, cum sunt aceste lenjerii 3D pe Freeteks.ro, intrucat materialul lasa pielea sa respire si se curata usor.

Citeşte şi: Propunere fabuloasă pentru Nadia Comăneci: 'Aş accepta să fiu ambasadorul României în SUA'

Nu folosi prea multe produse cosmetice! Evita machiajul strident si nu iti incarca tenul cu prea mult fond de ten, pudra sau blush. Opteaza pentru stilul natural, care este in voga la momentul actual si foloseste iluminator si doar putin fond de ten. Daca ai tenul gras, opteaza pentru pudra, dar nu exagera! Te sfatuim sa folosesti scrub si solutii pentru exfolierea tenului in fiecare zi, pentru a-l pastra curat si lipsit de impuritati. Nu cumpara prea multe produse de ingrijire a pielii, pentru ca majoritatea sunt minciuni impachetate frumos. Pentru a avea o piele sanatoasa si elastica, cu o stralucire naturala, te sfatuim sa folosesti o crema de corp hidratanta, pe care o poti gasi aici: https://www.sabon.ro/ro/produse/60-Crema-de-corp-Sticla si pe care sa o aplici seara de seara, fara exceptii. Nu ai nevoie de mai mult!

Creeaza-ti propriul stil vestimentar! Ca sa fii frumoasa, nu trebuie neaparat sa-i imiti pe ceilalti. Fie poti urma un trend, fie il poti porni tu insati! Frumusetea inseamna, in primul rand, unicitate si originalitate. Asa ca imbraca-te exact asa cum simti! Alege acele haine prin care iti poti exprima caracterul si emotiile. Vara se apropie si stim ca vrei sa-ti reimprospatezi garderoba, asa ca este timpul sa-ti cumperi o pereche de sandale! Gandeste-te la ce ai vrea sa porti si descopera modelele pe the5thelement.ro, iti promitem ca nu vei regreta achizitia! De asemenea, pe https://www.zevo.ro/genti-dama vei gasi doar genti moderne si stilate, asa ca ai de unde alege! Felul in care combini piesele vestimentare si accesoriile va defini frumusetea ta proprie, de care trebuie sa fii mandra.

Vezi și: Se complică jocurile în PNL: Întâlnire crucială în Ardeal

Clateste-ti parul cu suc de lamaie! Daca parul tau are tendinta de ingrasare, in primul rand, iti sugeram sa nu-l speli foarte des, deoarece se va ingrasa si mai repede. In al doilea rand, pentru a diminua aceasta problema si pentru a pastra parul proaspat si curat, adauga doua linguri cu suc de lamaie in apa cu care il clatesti si lasa solutia sa actioneze un minut sau doua. Apoi piaptana-l cu atentie si lasa-l sa se usuce in mod natural, fara a folosi phoen-ul, deoarece acesta iti poate usca parul si il poate arde.

Obtine un zambet seducator folosind bicarbonat. Stiai ca daca iti periezi dintii cu bicarbonat vei obtine o inalbire naturala a danturii? Bicarbonatul il poti gasi in comert, la un pret mai mult decat acceptabil si este, cu siguranta, disponibil in fiecare supermarket. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti periezi dintii de doua ori pe saptamana cu bicarbonat si in scurt timp vei obtine rezultatul mult dorit. Chiar daca gustul nu este unul placut, vei obtine un zambet de invidiat! Aplica ulei de masline pe piele atunci cand folosesti lama de ras. Desi nu recomandam epilarea prin aceasta metoda, lama de ras ramane un obiect util si la indemana pentru momentele in care ne grabim si nu avem timp sa mergem la salon. Asa ca, atunci cand vei intampina o astfel de situatie si vei fi nevoita sa o folosesti, asigura-te ca inainte de toate, aplici putin ulei de masline pe piele si masezi usor. Dupa aceea, poti continua prin aplicarea spumei de ras si poti incepe procesul de epilare. Ce vei obtine? Pielea nu se va mai irita, ci va ramane fina si hidratata.

Nu-ti mai stoarce cosurile! Inamicul numarul 1 al tenului il reprezinta cosurile si cicatricile care raman in urma vindecarii acneei. Nimeni nu isi doreste sa 'mosteneasca' din pubertate aceste urme inestetice pe fata si probabil ca nici tu. Asa ca...nu iti mai stoarce cosurile! Exista o multime de produse pe piata care pretind ca duc la disparitia rapida a cosurilor, insa majoritatea nu au niciun efect benefic, asa ca le cumperi degeaba. Opteaza pentru o metoda nonconformista si alege sa-ti tratezi cosurile cu pasta de dinti si cu sare. Foloseste cantitati egale de pasta si sare si aplica solutia pe zonele cu probleme, masand usor si circular. Apoi clateste cu apa calda si repeta procesul. In timp, rezultatele vor fi vizibile, iar tenul tau nu va mai prezenta impuritati si puncte negre, conform Agerpres. Tine cont de aceste trucuri de frumusete data viitoare cand te mai gandesti sa cheltui sume exorbitante pe produsele din comert. S-ar putea ca acestea sa nu merite eforturile tale financiare, mai cu seama atunci cand exista solutii alternative pe care ai putea sa le iei in calcul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.