Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNŢ important în PNL: Un greu liberal estompează avansul taberei Orban

Busoi

Într-o perioadă în care Ludovic Orban pare a fi pe val, susţinut de tot mai multe filiale pentru preşedinţia PNL, un lider liberal face un anunţ care estompează diferenţa dintre tabăra Orban şi tabăra Buşoi.

"Am decis să fiu alături de Cristian Bușoi în alegerile interne ale PNL pentru funcția de Președinte, convins că e opțiunea cea mai bună pentru partid, la momentul actual", scrie pe Facebook Nicolae Robu, primarul Timişoarei şi preşedintele PNL Timiş.

Vezi şi: Un greu liberal s-a decis. Pe cine susține la Congres. Raportul de forțe Bușoi-Orban

Vezi şi: Crin Antonescu joacă la rupere: vorbește despre Cooperativele din PNL

Robu enumeră şi cinci motive pentru care l-a ales pe Buşoi:

"1. A dat importanța cuvenită școlii, formării sale ca profesionist, intelectual și politician, iar portofoliul său de studii oglindește asta cât se poate de convingător.

2. Are o bogată experiență politică, deși este tânăr -39 de ani-, intrând de tânăr în partid și deținând, apoi, pas cu pas, așa cum le stă bine celor ce aspiră să ajungă la vârf, toată paleta de funcții ierarhice, mai întâi la organizațiile de studenți și de tineret (CSL, TNL), apoi la seniori, la început la nivel județean -în Mehedinți și Timiș-, iar apoi la nivel național.

În ultimii ani, a condus organizația PNL București, mai întâi ca președinte interimar, apoi ca președinte ales și a fost numit prin vot de către BPN drept secretar general național interimar.

3. A fost parlamentar, este europarlamentar și a exercitat cu succes și diverse funcții executive.

4. Are viziune și o viziune modernă asupra modului în care trebuie făcută marea politică: cu deschidere și nu în izolare, cu concentrare pe mizele mari, ale țării, ale comunităților de la diferitele niveluri și ale cetățeanului însuși și nu cu irosire în teme mărunte și dispute politicianiste derizorii

5. Este un bun comunicator. Are excelente abilități de relaționare, prin care și-a construit și va fi capabil să construiască în viitor și pentru partid conexiuni importante, în țară și în străinătate."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.