Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ îngrijorător al specialiştilor din sănătate: Cinci alimente care grăbesc îmbătrânirea

wall-street.ro
farfurie alimente

Un nou anunţ îngrijorător al specialiştilor care vine ca o nouă alertă. Cinci alimente la care nu ne-am fi gândit până acum grăbesc îmbătrânirea.

Citeşte şi: Alina Mungiu Pippidi atacă SRI-ul şi spune ce se întâmplă, de fapt, cu Klaus Iohannis

Alimentele pe care le consumăm zilnic influenţează atât aspectul exterior, cât şi încrederea în sine. Mulţi dintre conservanţii adăugaţi alimentelor cauzează daune ireversibile asupra sănătății noastre. Acizii graşi trans – cea mai mare cantitate de grăsimi nesaturate se găseşte în cartofii prăjiți, floricelele de porumb, dulciuri, chips-uri, biscuiţi, margarină şi altele. Consumul lor provoacă obezitate şi boli cardiovasculare. Oamenii de ştiinţă susţin că îmbătrânirea este o boală inflamatorie cronică, astfel încât persoanele care exagerează cu acest tip de alimente par mai bătrâne decât sunt în realitate. Băuturile carbogazoase – Consumul excesiv poate provoca boli ale ficatului şi insuficienţă cardiacă, precum şi apariţia cariilor. Potrivit cercetătorilor, cantităţi exagerate din aceste băuturi pot provoca o piele ternă și îmbătrânire. Experţii recomandă înlocuirea dulciurilor cu ciocolata neagră, bogată în cacao şi a zahărului cu mierea, anunţă rador.

Citeşte şi: Stelian Tănase spune tot adevărul: Dan Condrea era doar păpușa, ținută de alte personaje

Consumul de sare – În loc de sare, este mult mai indicată adăugarea altor condimente în mâncăruri, evitându-se astfel pericolul de îmbătrânire. Carnea procesată – Salamul, cârnații, șunca, slănina conțin o mulțime de conservanți, care cauzează probleme ale pielii și provocă o mulțime de procese inflamatorii în organism. Utilizarea lor excesivă încetinește producția de colagen în organism, iar atunci când aceasta este insuficientă, pielea îmbătrâneşte. Experţii recomandă creşterea consumului de pește. Alcoolul – Consumul său excesiv provoacă acnee, dermatită și riduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.