Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţul lui Marian Munteanu după alegerile parlamentare din 11 decembrie

marian munteanu

Prin votul exprimat în ziua de 11 Decembrie, cetățenii României au optat pentru menţinerea neschimbată a structurilor politice – parlamentare și, implicit, guvernamentale – care controlează deciziile în statul român cu începere din decembrie 1989.

Apreciem că procesul electoral s-a desfășurat, din punct de vedere strict tehnic, relativ corect. Deși fraudele sesizate de noi au condus, în ce ne privește, la o diminuare drastică a rezultatelor reale, ele nu au putut schimba în mod decisiv rezultatul alegerilor. Votul din 11 Decembrie consfinţeşte astfel, pentru încă un ciclu electoral, dominaţia actorilor politici de până acum, PSD şi PNL, împreună cu grupurile lor partenere (ALDE, USR, PMP).

Peste 60% dintre români au hotărât să nu participe la procesul electoral. Cetățenii care compun majoritatea tăcută a României au decis că actorii politici ale căror mesaje au ajuns la ei fie nu îi pot reprezenta cu succes, fie au obiective care nu corespund așteptărilor lor politice. Nivelul scăzut al prezentei la vot nu diferă semnificativ de cel al ultimelor două alegeri parlamentare, din 2012 şi 2008. Ce diferă însă este contextul, atât cel intern cât și cel internațional. România traversează o perioadă în care nevoia de unitate, coeziune și efort susținut, al nostru, al tuturor este mai mult decât evidentă, în cazul în care ne dorim să asigurăm suveranitatea țării și un trai normal pentru noi și copiii noștri.

Deşi, din cauza timpului scurt scurs de la înfiinţare şi a resurselor modeste, nu am reuşit să asigurăm o promovare mulțumitoare a programului și a proiectelor concrete ale Alianței Noastre, noi vom continua să mergem pe același drum – drumul patriotismului competent și vom rămâne fideli acelorași valori în care credem și pe care le dorim respectate – respectarea drepturilor patrimoniale ale cetățenilor români cu privire la teritoriul și resursele țării, susținerea muncii și a inițiativei românești, apărarea și susținerea activă a drepturilor identitare naționale

Alianţa Noastră România va continua procesul de dezvoltare a structurilor sale teritoriale şi se va pregăti pentru a susține aceleași linii programatice patriotice, conservatoare și creștine, asigurând în spaţiul public o reprezentare a alegătorilor care ne-au acordat încredere şi a intereselor românilor şi României în raport cu principiile asumate.

Vă așteptăm pe toți cei ce rezonați cu aceste valori să vă alăturați Alianței Noastre România. Sunt multe lucruri de făcut și, împreună, vom construi alternativa politică de care țara noastră are nevoie.

Doamne, ajută!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.