Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţul trist al lui Cristian Tudor Popescu: 'Nimeni nu poate schimba'

ctp cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu vine cu o teorie dură şi, în acelaşi timp, tristă. Nimic nu mai poate fi schimbat. CTP spune că e mult mai important ca politicienii care au probleme cu legea să fie respinşi la vot de electorat decât să fie băgaţi după gratii.

„S-au întâmplat, iarăşi, nişte lucruri care puteau să nu se întâmple. Putea să nu moară băiatul ăla, poliţistul. Putea să nu moară atunci. S-a-ntâmplat să moară. Putea să nu se întâmple ce s-a întâmplat la Colectiv. Dacă lucurile astea nu se întâmplau, dl. Oprea și-acum ne vorbea despre interesul naţional. Ca general, electoral, plenipotenţiar, octomăciucar al României, cu toate titlurile alea şi fireturile alea pe el, în continuare era în funcție! Dacă nu se întâmplau acele lucruri”, a spus Cristian Tudor Popescu. „Deci acești inşi care acum sunt aduşi în justiție, Onţanu, Oprea, Ghiţă sau Ponta, acești inşi se află acolo datorită unor întâmplări, nu pentru că s-a produs un reviriment moral şi de intervenţie al sistemului împotriva lor. Ci datorită unor întâmplări”, a subliniat jurnalistul.

Citeşte şi: Testul suprem pentru Laura Codruţa Kovesi: 'Procurorul are un rol esenţial'

„Faptul că îi vedem pe acești oameni care pe mine m-au scos de multe ori din minţi, faptul că-i vedeam pe ecranele patriei cum ne povăţuiesc, cum din înaltele lor funcții arată cum sunt ei de responsabili și de mari oameni de stat, sigur că te scotea din minţi să vezi niște impostori siniștri de felul ăsta, dar faptul că îi vedem acum anchetaţi nu e rezultatul unei revelaţii morale. Nu s-a produs așa ceva în ţara asta”, a continuat Cristian Tudor Popescu. „Dovadă că fiecare dintre acești primari probabil ar fi votat în continuare. Oprescu, dacă vine Oprescu să candideze într-un fel sau altul acum, după părerea mea are prima şansă şi acum. Deci, ce face DNA-ul? DNA-ul poate să-i reţină, poate să-i aresteze, să-i trimită în judecată, dar DNA-ul nu poate schimba atitudinea morală şi atmosfera din țara asta, care e în continuare de complicitate cu hoţii. Asta nu poate să o schimbe DNA-ul în niciun fel”, a precizat Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

Citeşte şi: HALUCINANT Un nou gest extrem în Coreea de Nord: Au simulat executarea unui preşedinte

„Nu există o reacţie clară care ar trebui să se manifeste la nivelul electoral. Să nu mai fie votați acești oameni! E mai important să existe respingerea lor din partea populaţiei decât să fie băgaţi după gratii. E mai important asta, pentru că asta ar însemna un progres. Astfel ajung după gratii şi ies după cât timp?...”, se întreabă sceptic Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Americanii dau vestea începutului de an: L-au ucis pe numărul 2 din Statul Islamic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.