Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţuri de ULTIMĂ ORĂ ale lui Dacian Cioloş: Care sunt primele decizii ale premierului

dacian ciolos guvern

Anunţuri de ultimă oră ale premierului Dacian Cioloş. Şeful noului cabinet spune că simte o mare responsabilitate de a reuşi şi că toată lumea se uită la guvernul său. "Sunt aşteptări mari, dar posibilităţile guvernului sunt limitate.  Vrem să începem o schimbare ireversibilă pe anumite paliere. Lumea aşteaptă să vadă că au fost înţeleşi şi ca guvernul să dea semnale că pot face schimbări", a spus Cioloş la Digi24.

Premierul spune că mărirea cu 10% în sectorul bugetar este necesară, dar spune că e nevoie şi de reforme care să vină o dată cu aceste creşteri. "Creşterile salariale din administraţie trebuie să fie dublate de creşterea eficacităţii. Cine vrea salariu mai mare, să demonstreze că şi merită acele remuneraţii. Să fie performanţi", avertizează primul ministru.

Dacian Cioloş are şi o prioritate de grad zero. "Am vorbit cu ministrul Transporturilor pentru a demara în cel mai scurt timp începerea lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu", spune Cioloş care i-a liniştit pe politicieni: "Nu vrem să înlocuim clasa politică. Vrem doar să facem schimbări".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.