Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apar noi DETALII despre victimele ultimului ATAC terorist din Londra - LIVE VIDEO

Rex Shutterstock
musulmani, londra

Toate victimele atacului comis în noaptea de duminică spre luni cu ajutorul unei dube împotriva unor pietoni în apropiere de o moschee din Londra sunt "musulmani", a indicat un responsabil în antiterorism Neil Basu, citat de France Presse, conform agerpres.

"Toate victimele fac parte din comunitatea musulmană", a indicat acesta într-o conferinţă de presă, precizând că poliţia urmează să stabilească dacă decesul unui om la locul incidentului are legătură sau nu cu atacul, soldat cu 10 răniţi.

Citește și: ALERTĂ - PANICĂ la Londra, după ce o mașină a intrat în pietoni: Mai multe victime - VIDEO

"Atacul a avut loc în timp ce o persoană primea primul ajutor de la oamenii de acolo şi, din păcate, a murit. Orice legătură de cauzalitate între moartea lui şi atac va fi parte a anchetei", a afirmat Neil Basu, adăugând că este "prematur să tragem concluzia că moartea sa a rezultat în urma atacului".

El a reiterat ca evenimentul este tratat ca "atac terorist", iar şoferul dubei a fost arestat pentru "tentativă de omor".

Atacul a avut loc în apropiere de o moschee situată în zona Finsbury Park, în nord-estul Londrei, în timp ce credincioşi musulmani părăseau moscheea după rugăciunea de seară în cadrul perioadei de Ramadan, care se ţine de regulă după căderea nopţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.