Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apararea antiaeriana din Transnistria, plasata in pozitie de lupta din cauza unui avion românesc

www.reporterntv.ro
antiaeriana

Autoritatile de la Tiraspol au plasat apararea antiaeriana in pozitie de lupta si pregatita de tragere, dupa ce un presupus avion romanesc ar survola de mai bine de trei saptamani teritoriul separatist din Republica Moldova, relateaza agentia Novosti din Transnistria, care prezinta si o harta cu traseul pe care l-ar fi urmat aeronava, citeaza digi24.ro.

Vezi și: SURSE: Sondaje interne la PNL și PSD

Potrivit sursei citate, Ministerul Apararii din Transnistria a anuntat ca in perioada 4-27 aprilie, radarele de recunoastere ale fortelor armate din Transnistria au depistat zboruri neautorizate din partea unei aeronave romanesti de tip Diamond DA-42 Twin Star care a intrat in spatiul aerian al regiunii fara a se coordona cu autoritatile relevante din republica separatista.

Potrivit Agerpres, intr-o reuniune prezidata de liderul transnistrean, Evgheni Sevciuk, Oleg Beliakov, copresedintele Comisiei Unificate de Control (CUC) din partea Tiraspolului, a spus ca aceste zboruri au fost efectuate la initiativa Chisinaului si au avut ca punct de pornire orasul Iasi. In cursul acestor zboruri a fost realizata o fotografiere aeriana a teritoriului transnistrean, inclusiv a obiectivelor militare, conform Interfax.ru

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.