Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apariţie de senzaţie a lui Traian Băsescu: Baie de mulţime printre tractoare / FOTO

facebook.com
Traian Basescu tractor

Au trecut vremurile când era huiduit în apariţiile publice. Fostul preşedinte, Traian Băsescu a făcut o adevărată baie de mulţime cu puţin timp înaintea startului campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Actualul preşedinte al PMP a fost la Romexpo, în cadrul târgului Indragra. Băsescu a căutat oferte pentru combinele agricole şi a stat de vorbă cu mai mulţi expozanţi aflaţi la eveniment.

Citeşte şi: PNL blochează Bucureştiul: Miting de amploare al liberalilor

”M-ar interesa ca cele 290 de ha să le pot exploata singur. Nu să cer prestație de la unii care vin ba cu tractorul, ba cu combina. M-ar interesa ca pe suprafața aceea de teren să o pot opera singur, având angajați”, a declarat fostul șef de stat, conform B1 TV.

Citeşte şi: Încă un DECES după tragedia de pe Autostrada Soarelui: O femeie a încetat din viaţă la spital

Traian Băsescu a stat de vorbă cu mai mulţi expozanţi şi a căutat oferte pentru utilajele agricole. Fostul preşedinte s-a urcat și la bordul mai multor combine agricole. Cât privește dificultățile în obținerea creditelor pentru agricultorii români, Băsescu a declarat: ”Nu știu ce preconizează să facă guvernul, dar este clar că trebuie limitată vânzarea către cetățenii care nu-s cetățeni români. Mai mult decât atât, trebuie găsite forme care să îi ajute pentru că, în momentul de față, străinii obțin credite mult mai ușor în țările lor pentru a cumpăra teren în România. Iar în România se obțin credite în condiții mai grele decât le obțin străinii. Asta înseamnă că românii sunt dezavantajați, deci trebuie găsită o formă de creditare competivă care să-i ajute să își cumpere terenuri”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.