Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apariţie ŞOC la congresul Partidului Comunist din China: O lume întreagă îl credea mort pe fostul președinte al țării

Daily Express
china

Apariţie şoc la congresul Partidului Comunist din China. Când toată lumea îl credea mort, acesta a revenit în viaţa publică.China trăieşte o nouă eră şi este timpul ca ea să ajungă în prim-planul scenei internaţionale. Este doar unul dintre angajamentele pe care şi le-a asumat preşedintele Chinei în faţa delegaţilor adunaţi pentru Congresul Partidului Comunist Chinez.

Citește și: Milioane de români sunt vizați: Ce trebuie să facă toți cei care au termopane la bucătărie și centrală electrică

Întrunirea, care are loc o dată la cinci ani, va confirma, cel mai probabil, un nou mandat de cinci ani pentru preşedintele de acum. “Unele probleme acute provocate de dezvoltarea nebalansata şi inadecvată aşteaptă soluţii. Iar calitatea şi efectele dezvoltării nu sunt ce ar trebui să fie. Capacitatea de inovare a Chinei trebuie să fie mai puternică, economia aşteaptă îmbunătăţiri şi mai avem multe de făcut în materie de protecţie a mediului.”, a spus Xi-Jinping, președintele Chinei.

Citeşte şi: Irina Begu le ia banii rușilor: Performanță mare în turneul de la Moscova, unde Maria Șarapova a pierdut în primul tur

Atenţia internauţilor chinezi a fost însă captată de prezenţa lui Jiang Zemin, care a condus țara între 1993 şi 2003. Comentariile vorbesc despre o “revenire din morţi”, pentru că, în ultimele luni, au circulat speculaţii privind decesul lui. A avut nevoie de ajutor că să se deplaseze şi a citit din foi cu lupa. Fireşte că, la 91 de ani, timpul este foarte preţios, aşa că fostul lider s-a uitat în mod repetat la ceas, conform ProTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.