Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apartament în centrul Capitalei, cumpărat de la RA-APPS de un consilier al lui Ponta

Mirel Palada

Un apartament de 160 de metri pătraţi, situat la 250 de metri de Piaţa Romană din Bucureşti, a fost cumpărat de la RA-APPS de Mirel Palada, consilier cu rang de secretar de stat al premierului Victor Ponta, fost purtător de cuvânt al Guvernului.

Mirel Palada a cumpărat, împreună cu soţia sa, un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 160 mp, reiese din ultimele două declaraţii de avere ale demnitarului. Acesta ar fi un imobil pe stradă Mihai Eminescu, deţinut de RA-APPS. Nu e clar cât a plătit Mirel Palada pentru acest apartament şi în ce condiţii l-a cumpărat (licitaţie sau negociere directă), notează HotNews.ro.

În acelaşi imobil ar mai locui şi Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale, şi procurorul general al României Tiberiu Niţu. În plus, în blocul de pe Mihai Eminescu ar mai locui şi preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, susţin mai mulţi locatari.

RA-APPS a vândut în 2014, în imobilul respectiv, un apartament cu o suprafaţă utilă de 143,31mp contra sumei de 149.000 euro, iar unul de 171 mp s-a vândut cu 166.000 euro.

Mirel Palada a refuzat să răspundă întrebărilor reporterilor HotNews. Întrebat fiind dacă a cumpărat apartamentul prin licitaţie sau negociere directă sau de ce a ales să cumpere de la RA-APPS şi nu din piaţă, acesta s-a limitat în a transmite reporterului Hotnews un mesaj ironic: "Şi eu te iubesc". Contactat inclusiv pe Facebook, Palada a decis să restricţioneze accesul reporterului Hotnews la profilul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.