Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apel dupa moartea lui George Alexandru: 'pe lumea asta, se mai si moare. Tragic, NU suspect'

george alexandru

Familia, apropiatii, dar si colegii de breasla se pregatesc sa-l conduca pe ultimul sau drum, cel fara de intoarcere, pe actorul George Alexandru.

10154517 955038407865771 7185239956778284829 n g alexandru 720x472 George Alexandru va fi condus luni pe ultimul sau drum. Apelul apropiatilor, dupa moartea actoruluiPrima zi a saptamanii viitoare va fi, cum, de altfel, a fost si inceputul acestui an, una deosebit de grea pentru familia lui George Alexandru, actorul disparut din lumea celor vii la doar 58 de ani, cat si pentru cea a Teatrului Nottara, din Capitala, teatru pe care artistul l-a slujit vreme de trei decenii.

Cei care doresc sa-i aduca o floare si sa-i aprinda o lumanare la capatai, o pot face incepand cu ora 11, cand sicriul lui George Alexandru, pe care colegii si apropiatii il alintau Jorjac, va fi depus pe Magheru, in foaierul principal al Teatrului Nottara.

Vezi si: Actorul George Alexandru NU a murit într-o operaţie

Regretatul actor va mai ramane in incinta teatrului pe care l-a iubit si l-a slujit cu har si credinta vreme de cateva ore, pentru ultimele aplauze, pentru ca, incepand cu ora 14, cortegiul funerar se va indrepta catre capela Cimitirului Ghencea 3 Militari, loc unde va avea loc si slujba de inmormantare, incepand cu ora 14.30, din cate anunta reprezentantii TeatruluI Nottara.

Si tot acestia din urma, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a unitatii teatrale, au lansat un apel public, odata ce in media au aparut diverse speculatii cu privire la suferinta – incadrata de unele voci in categoria “suspecta” – care l-a rapus pe actorul in varsta de 58 de ani, despre care familia nu a vrut sa ofere detalii in spatiul public. “Subliniem, cu profunda mahnire, faptul ca George Alexandru s-a luptat cu o grava afectiune. (…) Teatrul “Nottara” si familia actorului George Alexandru ii roaga pe toti amatorii de senzatii tari sa se abtina de la comentarii neadevarate, amintind tuturor ca, pe lumea asta, se mai si moare. Tragic, NU suspect“, suna mesajul care nu are nevioie de alte comentarii.

Actorul a pierit la Spitalul Fundeni, unde fusese internat la finele anului 2015. Vestea mortii lui George Alexandru i-a intristat deopotriva pe colegii sai de breasla, dar sip e spectatorii fideli ai teaturlui la care juca acesta.

sursa foto: facebook.com/Nottara

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.