Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Apocalipsa` circulă cu microbuzul

microbuz apocalisa

Dacă nu ai mers niciodată cu microbuzul prin Galaţi, ar trebui să încerci! Este cea mai bună metodă prin care poţi află câte ceva despre relaţia ta cu Divinitatea. De trei săptămâni, pe un traseu care traversează tot oraşul Galaţi, circulă șapte microbuze inscripţionate cu versete din Apocalipsă.

Maşinile aparţin unui operator privat care spune că pentru el este doar o chestiune de afacere după ce a încheiat un contract de publicitate cu o persoană fizică. Afacerea, însă, nu este văzută cu ochi buni nici de gălăţeni şi nici de şoferul unuia dintre microbuzele inscripţionate.

„Doar trei cuvinte am citit şi de trei săptămâni sunt pe maşină, deci nu mă interesează să citesc până la capăt. Ştiu că oricum nu este ortodox, aş fi vrut o floare, un zâmbet, ca reclamă pe maşină, nu aşa ce scrie acolo,” spune Ionel Petre, conducător auto.

Potrivit legii, orice campanie de publicitate temporară, inclusiv pe mijloace de transport trebuie autorizată. Deşi au trecut câteva săptămâni de la apariţia acelor mesaje apocaliptice pe maxi taxi, la primărie nu există nicio solicitare în acest sens.

„Poliţia locală va interveni, va lua legătura cu operatorul respectiv de transport public de persoane pentru că asemenea versete deranjează opinia publică,” precizează Aurelia Bogatu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Galaţi pentru Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.