Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apropiat al Elenei Udrea, anchetat de DNA, pus de PNL candidat la şefia unui consiliu judeţean

alin_popoviciu

Criteriile de integritate ale PNL sunt admirabile, sublime, dar lipsesc cu desăvârşire în paractică. La fel ca social-democraţii, care şi-au pus candidat cercetat de DIICOT la Sectorul 6, conducerea centrală a liberalilor a validat marţi candidatura unui cercetat de DNA în Timiş.

Astfel, a fost aprobată propunerea organizaţiei judeţene Timiş pentru şefia consiliului judeţean. Cel care va fi susţinut pentru acest post este deputatul Alin Popoviciu, un apropiat al Elenei Udrea, cercetat de DNA.

Reprezentant al fostului PDL, Popoviciu a fost susţinut de primarii din Timiş pentru candidatură, în ciuda faptului că preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a avut un alt favorit. Deputatul, bun prieten cu Elena Udrea în perioada guvernării PDL, este în continuare cercetat de DNA alături de Constantin Ostaficiuc în dosarul disjuns din cel în care deputatul Cornel Sămărtinean a fost trimis în judecată pentu trucarea licitaţiilor pentru spaţiile de la Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara.

În 2012, colegiul de deputat al lui Popoviciu, cu principalul oraş Sânnicolau Mare, a fost singurul din Timiş în care USL nu a obţinut peste 50%. Însuşi Vasile Blaga a candidat pentru Senat într-un colegiu suprapus colegiului de deputat al lui Popoviciu. Până la fuziunea PNL-PDL, Popoviciu şi Nicolae Robu (primarul Timişoarei) au avut mai multe conflicte de la distanţă, cu declaraţii jignitoare în presă. În ultima perioadă s-a vehiculat scenariul că, dacă Popoviciu nu este validat pentru şefia CJ Timiş, deputatul ar urma să treacă la PMP, alături de mai mulţi primari din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.