Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ar fi cea mai tare mutare din fotbalul românesc

Kevin-Prince Boateng

Cotidianul german Bild lansează azi o ipoteză greu de crezut chiar și pentru cei mai optimiști fani ai Stelei, mai ales că echipa traversează o perioadă delicată, iar patronul Gigi Becali a anunțat că nu vrea să mai bage bani în echipă.

Nemții anunță că una dintre variantele de transfer pentru mijlocașul ofensiv Kevin-Prince Boateng, 28 de ani,  ar fi Steaua!

bild2

Cum în toate campionatele puternice perioada de transferuri s-a încheiat, singurele variante pentru Boateng, care nu mai are echipă de trei luni, sînt țările mai mici din punct de vedere fotbalistic unde perioada de mercato este încă deschisă. Printre acestea se numără România, Mexic, Australia, Albania, Finlanda sau Israel.

Aceeași sursă notează totuși că un mare impediment în calea afacerii ar fi salariul foarte mare al jucătorului.

Kevin-Prince Boateng a cîștigat de-a lungul carierei Serie A și Supercupa Italiei cu AC Milan. În 2012, fotbalistul ghanez era cotat la nu mai puțin de 23 de milioane de euro și era în vîrful carierei! Acum, este evaluat la 6 milioane. După ce a plecat de la AC Milan a ajuns laSchalke, iar cariera sa a intrat într-un declin total, reușind doar 7 goluri în 54 de meciuri.

Șansele ca fotbalistul să ajungă la Steaua ar sta în picioare doar dacă luăm în calcul că Boateng a fost la un pas să semneze ultima oară cu FC Sion, din Elveția, dar a picat testele fizice așa cum s-a întîmplat și la Al Ittihad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.