Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arafat raspunde unei intrebari CHEIE in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc

raed arafat adevarul.ro

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat, a explicat duminica faptul ca procedurile de salvare ale femeii care a căzut în gol, vineri, de pe o clădire de pe Calea Victoriei, după circa 35 de ore de negocieri, au fost respectate, dar victima nu a cooperat, contactul verbal cu victima fiind imposibil. Acest lucru reiese si din raportul privind intervenţia din zilele 21-22 mai.

Arafat, care a prezentat, duminică, raportul a precizat că folosirea pernei pneumatice, aduse de la ISU Argeş, a fost o soluţie excepţională, care "nu însemna că i-ar fi salvat viaţa".

"Noi folosim toate mijloacele posibile, nimeni nu poate fi sigur. Clădirea are 30 de metri, peste nivelul autorizat oficial prin cartea tehnică a pernei. Perna pneumatică a fost o soluţie excepţională. Perna e folosită doar pentru persoanele cooperante care pot fi instruite", a adăugat Arafat.

Raportul relevă că de la începutul anului au fost 6 cazuri de tentativă de suicid, iar după cazul femeii, începând de vineri seara şi până în prezent, alte 7 cazuri. AGERPRES

sursa foto: adevarul.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.