Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aranjamentele secrete din spatele casei lui Geoana. Licitatia, mimata de senator?

Sentorul Mircea Geoana a participat miercuri la licitatia organizate de RA-APPS cu scopul de a vinde casa in care Geoana locuia de peste 10 ani cu chirie. Senatorul pierzand insa rand pe rand functiile care ii dadeau dreptul sa locuiasca in casa din Aviatorilor si fiind exclus din partidul de la guvernare, Geoana s-a vazut nevoit sa liciteze pentru casa scoasa la vanzare de RA-APPS.

Mircea Geoana a fost reprezentat la licitatie de avocatul sau, insa nu a reusit sa castige. Dar se pare ca nu este totul pierdut. Casa in care senatorul inca locuieste nu a fost cumparat de niste necunoscuti, ci de oameni apropiati acestuia.

Casa a fost cumparata contra sumei de 906.600 de euro plus TVA de firma DeSilva, ai caror proprietari sunt Virgil si Meda de Silvania Calina, prieteni si cumetri cu sotii Geoana. Virgil Calina este nasul lui Ilie Nastase care, la randul sau, este nasul de botez al fiicei lui Mircea Geoana, sustin cei de la ziarul National.

Mai mult decat atat, in 2010, aceeasi publicatie relata ca Virgil si Meda Calina au platit pentru un concediu petrecut de sotii Geoana in insula Aruba. Pe langa asta Meda Calina este o sustinatoarea a cauzelor promovate de fundatia condusa de Mihaela Geoana, iar Virgil Calina ar fi finantat mai toate campaniile in care a fost implicat Mircea Geoana.

Prin urmare, achizitionarea vilei din Aviatorilor nu este decat continuarea fireasca a unei lungi si fructuoase prieteni. Este adevarat ca patronul DeSilva a anuntat imediat dupa castigarea licitatiei ca va pune vila la pamant, dar surse din anturajul lui Mircea Geoana sustin ca senatorul are deja garantat un apartament de lux in noul imobil ce urmeaza a fi construit, mai precizeaza ziarul National.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.