Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șarapova, mărturii despre perioada de suspendare: 'A fost mult mai dificil decât mi-aș fi imaginat'

Maria Sarapova

Rusoaica Maria Șarapova a asigurat, miercuri, că suspendarea pe 15 luni pentru dopaj și accidentarea la un șold, care a ținut-o departe de circuitul WTA timp de două luni și jumătate, nu i-au atenuat pasiunea pentru tenis, ci din contră, i-au întărit-o, relatează AFP.

"Ultimii doi ani au fost foarte dificili, mult mai dificili decât mi-aș fi imaginat, dar dragostea mea pentru sportul meu nu a slăbit niciodată", a precizat fostul număr unu mondial pe site-ul The Players Tribune, potrivit Agerpres.

Citește și: Simona Halep și-a deschis cafenea. Ce nume neinspirat a ales/ FOTO

"Din contră, această dragoste este încă și mai puternică", a insistat Șarapova, care urmează să dispute săptămâna viitoare turneul de la Stanford (California, 31 iulie-6 august), pentru care a primit o invitație.

Rusoaica, nr. 173 mondial, nu a mai apărut pe terenurile de tenis de turneul de la Roma, din 16 mai, când a abandonat în turul 2 din cauza unei accidentări. Turneul din capitala Italiei era al treilea, după Stuttgart și Madrid, după suspendarea pe 15 luni pentru dopaj cu meldonium.

Revenirea sa, facilitată de wild-card-uri — cu excepția organizatorilor de la Roland Garros, care au refuzat să-i acorde unul înainte de accidentare—, a fost criticată de mai multe jucătoare, între care și actualul număr trei mondial, germanca Angelique Kerber.

După Stanford, rusoaica de 30 de ani va disputa, grație unei noi invitații, turneul de la Toronto (7-13 august) și va trebui să aștepte pentru a afla dacă poate participa la US Open (28 august-10 septembrie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.