Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Are o fetiță cu un lider PSD, dar s-a măritat cu băiatul lui Dan Ioan Popescu: Despre cine e vorba

nunta

UN PSD-ist a încasat-o rău de tot. Şi nu e vorba de un social-democrat oarecare. Păţitul este chiar Codrin Ştefănescu, unul dintre fruntaşii partidului lui Liviu Dragnea. Fosta iubită a lui Ştefănescu are o fată cu social-democratul, dar şi-a refăcut viaţa cu unul dintre băieţii lui...Dan Ioan Popescu, un fost PSD-ist.

Luiza Tănase (născută în 1972) a fost până în 2010 partenera de viață a lui Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai mondeni politicieni care au trecut prin Parlamentul României.

Citeşte şi: Lovitură de ultimă oră pentru şeful unui Consiliu Judeţean: Dat afară după ce a fost condamnat

După despărțirea de excentricul politician, Luiza Tănase a ajuns tot în familia unui fost membru PSD. În 2012, Luiza Tănase s-a măritat cu unul dintre cei doi fii vitregi ai lui Dan Ioan Popescu, fostul ministru al Industriilor din perioada guvernării lui Adrian Năstase. Mai exact, fosta parteneră de viață a lui Codrin Ștefănescu a devenit Luiza Nicoletti, soția lui Massimilianno Nicoletti. Acesta din urmă este fiul Elenei Popescu cu un presupus conte Italian. Elena Popescu este actuala soție a lui Dan Ioan Popescu. “Nu am mai ținut legătura cu aceasta. Nu știu care este viața sa. Știu că este măritată cu fiul vitreg al lui Dan Ioan Popescu. Nu comentez acest lucru și nu mă interesează”, a fost reacția lui Codrin Ștefănescu.

Vezi şi: Un primar PNL, 'umflat' de procurori: Cu ce l-au prins oamenii legii

Codrin Ștefănescu și Luiza Nicoletti (fostă Tănase) s-au despărțit fără a preciza motivele acestei deciziii. Cei doi au fost împreună 12 ani fără a se căsători. “Am avut o relație frumoasă. Avem o fetiță împreună. Ne-am despărțit în condiții amiabile. Nu ne-am certat, dar nici nu am mai ținut legătură”, spune misterios politicianul în vârstă de 48 de ani care, în 2014, s-a afișat la brațul unui fotomodel de 22 ani, Alice Constantinica, anunţă libertatea.

Citeşte şi: Kovesi anunță percheziții de amploare ale DNA în Brăila și Galați: Pe cine vizează procurorii

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.