Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arena Națională va fi redeschisă

Arena Nationala

Surse din randul Inspectoratului General pentru Situatii De Urgenta spun vineri se va elibera autorizatia de securitate la incendiu. Anuntul oficial va fi facut in cursul zilei de vineri, cand specialistii ISU vor elibera si mult-asteptatul aviz, transmit stirileprotv.ro.

 

Arena Nationala a fost inchisa in noiembrie, dupa tragedia de la Colectiv. Atunci, s-a constatat ca membrana din care era realizata acoperisul, care a costat 84 de milioane de lei, nu avea rezistenta la foc promisa in documentele oficiale.

In ultimele luni s-au facut expertize peste expertize si verificari, pentru ca pompierii au vrut sa faca daca este vorba de o problema de birocratie in ceea ce priveste neconcordanta dintre denumirile din documentele si normativele europene si cele romanesti in ceea ce priveste materialele din care a fost realizat acoperisul. Pompierii au vrut sa fie siguri ca nu este vorba de o problema care sa ii puna in pericol pe spectatori.

Ultima expertiza a fost realizata in Italia, iar testele au fost pozitive. Primaria a depus astfel un nou dosar la ISU, iar acesta a fost reanalizat si urmeaza sa elibereze avizul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.