Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argeş: În 19 localităţi nu au fost finalizate procedurile de atribuire a serviciului de deszăpezire

www.stiripesurse.ro
deszăpezire

În 19 localităţi din judeţul Argeş nu au fost finalizate procedurile de atribuire a serviciilor de deszăpezire pentru drumurile locale, potrivit unei situaţii prezentate, vineri, de Instituţia Prefectului.

Conform aceleiaşi surse, în nouă localităţi procedurile de atribuire au fost finalizate, iar în alte 74 deszăpezirea se va face în regie proprie.

Citeşte şi: Încep lucrări de proporţii în sectorul 4.Printre ele: supralărgirea şoselei Berceni şi extinderea reţelei de iluminat
În privinţa celor aproape 1.200 de kilometri de drumuri judeţene, deszăpezirea va fi asigurată de Regia Autonomă de Drumuri şi Poduri Argeş, cu 19 utilaje proprii şi 109 utilaje ce vor fi închiriate în urma unei selecţii de oferte programată să se desfăşoare la finalul lunii noiembrie. Regia are în stoc 31% din necesarul estimat de sare şi 5,8% din necesarul de nisip, restul cantităţilor urmând să fie achiziţionate în urma unor licitaţii. 

Pentru cei 483 de kilometri de drumuri naţionale a fost încheiat contractul de deszăpezire, cu o asociere de firme, scrie AGERPRES.

"Prefectul va dispune identificarea porţiunilor (tronsoanelor) de infrastructură rutieră judeţeană şi naţională, precum şi de cale ferată, vulnerabile la manifestarea fenomenelor meteo periculoase (căderi masive de zăpadă, viscol, îngheţ), stabilirea din timp a variantelor alternative privind traficul rutier şi feroviar în situaţia producerii unor blocaje determinate de viscole, înzăpeziri şi asigurarea monitorizării permanente a evoluţiei situaţiei din teritoriu", se precizează într-un comunicat transmis de Instituţia Prefectului Argeş.

Citeşte şi: Percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe. Mai mulţi suspecţi, duşi la audieri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.