Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ariel s-a retras de pe lista USR: Sunt linșat mediatic. Voi continua / VIDEO

ariel chis usr

Ariel Chiș, numărul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, a anunțat vineri că s-a retras de pe lista formațiunii după ce filmulețul său de campanie a generat printre internauți comentarii care nu pot fi reproduse.

  • „După mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis să mă retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului București. Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată a fost să aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului căruia i-am dedicat ultimii ani de viață, zi de zi, noapte de noapte.
  • O să rămân alături de USR pentru că acest partid reprezintă pentru mine o speranță, o speranță că vom putea ajunge să avem o clasă politică integră și bine intenționată, care să lupte pentru toată lumea, nu doar pentru unii. Știu că acest partid poate realiza asta, am văzut ce principii ne ghidează și cum suntem diferiți de orice altceva a existat până acum. Am niște colegi extraordinari pe care întotdeauna îi voi recomanda și îi voi susține.
  • În încheiere, vreau să le mulțumesc public din suflet tuturor celor 372 de colegi care m-au votat pentru un loc pe lista USR la Consiliul General unde am obținut locul 2. Vreau să mulțumesc și zecilor de prieteni care mi-au scris că le pare rău că sunt linșat mediatic și m-au încurajat să rămân puternic și să nu pun la suflet. De asemenea, nu uitați, România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Acesta este sloganul USR din 2016 pentru care am intrat în viața politică. Voi continua”, a transmis acesta.

"Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

Ariel, Ariel,

Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă,

Ariel, Ariel,

Sunt cel mai userist dintre USR-iști,

Ariel, Ariel,

Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

Ariel, Ariel,

Chiș, piș, lapte griș,

Drăguț ca un caniș,

Ariel, Ariel", sunt versurile rostite în video-ul celebru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.