Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata nu mai vrea să negocieze cu Gigi Becali: 'Ne facem echipă'

gigi becali

Armata s-a decis. Nu mai vrea să negocieze cu Gigi Becali şi îşi va face echipă. Nu e însă prima dată când cei de la MAPN promit aşa ceva şi nu se ţin de cuvânt.

Talpan, juristul CSA, anunță o licitație internațională pentru cea mai puternică marcă din fotbalul românesc. Armata va avea echipă de seniori din sezonul viitor, discuțiile cu Becali s-au închis definitiv. Tribunalul București a respins miercuri cererea Clubului Sportiv al Armatei ca societatea lui Becali să nu mai aibă dreptul să apară la Registrul Comerțului ca SC FC Steaua București. A fost prima înfrângere pentru juristul CSA, Florin Talpan, omul care a reprezentat Armata și în procesul în care Ministerul a obținut dreptul exclusiv asupra mărcii Steaua. Decizia de miercuri prelungește războiul, anunţă gsp.ro.

"Sunt foarte implicat în acest caz și sunt afectat de o decizie incredibilă, cum e asta de miercuri! Vom face apel, recurs, fără discuție! Înalta Curte a stabilit clar în 2014 că Armata are drept exclusiv asupra mărcii Steaua. Becali nu a avut Steaua niciodată! Dovadă că Înalta Curte a confirmat asta. Când s-a făcut trecerea de la Asociația Nonprofit a lui Păunescu la societatea comercială a lui Becali, marca Steaua nu s-a transmis. Ministrul Apărării nu a semnat așa ceva și nimeni din Armată nu a semnat. Iar CSA era parte din Asociația Nonprofit, nu se putea transfera marca fără acordul nostru. FCSB nu e continuatoarea Stelei!", a spus Florin Talpan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.