Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artificiul prin care Petre Tobă ar vrea să scape de acuzaţiile de plagiat / FOTO

cursdeguvernare.ro
petre toba

Noi controverse legate de acuzaţiile de plagiat la adresa şefului Ministerului de Interne, Petre Tobă. Se pare că totul ia o întorsătură greu de scontat. Referatul emis în februarie 2011 de Universitatea Naţională de Apărare (UNAP) „Carol I” arată că teza de doctorat a lui Petre Tobă a fost depusă la catedra şcolii doctorale în 21 decembrie 2010, iar cartea semnată de Ionel Tucmuruz, din care se presupune că Tobă ar fi copiat, a fost tipărită un an mai târziu.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

De altdel, cartea lui Tucmuruz este tot conţinutul unei teze de doctorat. Cele două lucrări au mai mulţi numitori comuni: Universitatea Naţională de Apărare, generalul Anghel Andreescu drept conducător pentru ambele doctorate şi luna decembrie 2010 în care au fost depuse la catedra şcolii doctorale. La depozitul legal al Biblioteci Naţionale, ambele teze de doctorat au ajuns în aceeaşi zi, conform news.ro.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

Comisia de lucru din Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare se va pronunţa la începutul lunii septembrie dacă lucrarea de doctorat a ministrului Internelor, Petre Tobă, este sau nu plagiată, iar decizia va fi consemnată într-un raport care va fi trimis Consiliului General, a declarat preşedintele CNATDCU, Viorel Barbu, conform sursei citate.

content-image

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.