Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AS Monaco a eliminat-o pe Borussia Dortmund și s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor/VIDEO

liga campionilor

AS Monaco s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, grație victoriei cu scorul de 3-1 (2-0) reușite în fața formației germane Borussia Dortmund, pe teren propriu, în manșa secundă a sferturilor de finală.

Monaco, care se impusese cu 3-2 în meciul tur, s-a impus prin golurile marcate de Kylian Mbappé (3), Radamel Falcao (17) și Valere Germain (81), respectiv Marco Reus (48).

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Monegascii au scăpat cu bine de un prim atac periculos al oaspeților, Glik blocând șutul lui Reus (1), după care au reușit să deschidă scorul prin Mbappé (3), care a reluat simplu în plasă mingea respinsă de portarul Burki la șutul lui Mendy. Pentru Mbappé (18 ani) a fost al 16-lea gol marcat în ultimele sale 16 partide.

Reus a fost aproape de egalare (10), dar Subasic a apărat șutul internaționalului german, la centrarea lui Durm. Falcao (12) a trecut pe lângă gol la poarta cealaltă, iar apoi Nuri Șahin (14) a țintit bara din lovitură liberă.

Monaco și-a dublat avantajul în min. 17, prin Falcao, care a înscris cu capul din centrarea lui Lemar. Borussia a acuzat șocul, Monaco nu a mai forțat, iar până la pauză nu s-au mai înregistrat lucruri notabile.

Dortmund a început bine partea secundă, iar Reus (48) a reușit să reducă din diferență, la centrarea noului-intrat Dembélé.

Gazdele au răspuns prin Touré (50), care a trimis cu capul peste poartă din centrarea lui Moutinho.

Raphaël Guerreiro (58) a creat pericol din cornerul pe care l-a executat cu efect, dar și gazdele au trecut pe lângă gol, prin Falcao (65), care l-a lobat pe portarul Burki, dar mingea a trecut și peste poartă.

Oaspeții au avut alte situații periculoase, prin Schmelzer (66) și Reus (74), dar de fiecare dată portarul croat Subasic a fost la post.

Lemar a tras în portar din unghi (75), dar apoi Monaco s-a desprins la 3-1, prin Valere Germain (81), care a marcat la puține secunde de la intrarea sa pe gazon, finalizând o centrare a lui Lemar.

Aubameyang (85), care nu s-a remarcat prea mult în acest meci, a avut o ultimă oportunitate în final, dar portarul Subasic a respins șutul gabonezului.

Lovitura de start a meciului a fost amânată cu cinci minute în urma sosirii târzii a echipelor la stadion, din cauza traficului aglomerat.

Monaco a reușit prima sa calificare în semifinalele Champions League din 2004 încoace.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.