Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aşa ceva?! Criteriul uluitor prin care îşi selectează PSD candidaţii

psd sigla

Doi studenţi sibieni vor avea şansa să candideze pentru funcţiile de consilier judeţean şi consilier municipal în Sibiu, dacă reuşesc să strângă cele mai multe like-uri pe facebook, în cadrul unei campanii iniţiate de Liga Studenţilor Social Democraţi.

"Oferim o şansă pentru doi studenţi de a fi desemnaţi pe listele de candidaţi pentru postul de consilier la Consiliul Local al Municipiului Sibiu şi pe listele de candidaţi pentru postul de consilier la Consiliul Judeţean Sibiu", a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, Manuela Rascarache, coordonator al Ligii Studenţilor Social Democraţi Sibiu. Orice student care doreşte să ajungă consilier judeţean sau local PSD, cu domiciliul în Sibiu, se poate înscrie în cursa electorală de pe facebook, până pe 19 martie. Doritorii trebuie să trimită o fotografie, un CV şi propuneri pentru administraţia locală, fie la adresa de mail lssdsibiu@gmail.com, fie pe pagina www.facebook.com/LigaStudentilorSocialDemocratiSibiu.

Citeşte şi: Augustin Zegrean aruncă bomba: Vrea o lege a interceptărilor

Candidaţii studenţi vor fi votaţi prin like-uri în perioada 20-31 martie. Primii doi vor fi desemnaţi candidaţi ai studenţilor PSD Sibiu, dacă se înscriu în partid. Pe urmă, cei doi candidaţi studenţi trebuie să strângă minim 3.000 de semnături pentru candidatura la Consiliul Local Sibiu, respectiv minim 4.000 de semnături pentru candidatura de consilier judeţean. Liga Studenţilor Social Democraţi Sibiu numără 120 de membri, potrivit preşedintei Manuela Rascarache, anunţă Agerpres.

Vezi şi: Imagini ȘOCANTE de la accidentul din Turcia soldat cu moartea a 2 români și rănirea altor 14 / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.