Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta ar fi BOMBA anului: Nu ducesa Kate Middleton ar fi născut bebelușul regal

Rapiditatea cu care Kate Middleton şi-a revenit după a doua naştere nu a fost văzută cu ochi buni în întreaga lume. Ruşii au fost cel puţin deranjaţi de imaginile în care ducesa de Cambridge a părăsit spitalul la câteva ore de la naştere, pe propriile picioare şi cu bebeluşul regal în braţe. Unul dintre cele mai cunoscute ziare are două ipoteze: fie Kate a născut cu câteva zile mai devreme, fie a folosit o mamă-surogat.

Citește și: S-a anunțat numele bebelușului regal

Sâmbătă seara, la mai puţin de 12 ore de când a născut, pe cale naturală, cel de-al doilea copil, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a părăsit pe propriile picioare spitalul, ţinându-şi în braţe nou-născutul, o fetiţă de 3,71 kilograme.

Ea fusese dusă la spital dimineaţa şi născuse la ora locală 08.34. La naşterea bebeluşului regal a asistat şi prinţul William care, câteva ore mai târziu, a mers şi l-a adus pe primul născut al cuplului, prinţul George, să-şi viziteze mama la spital. Teoriile conspiraţioniste despre bebeluşul regal Rapiditatea cu care şi-a revenit Kate a stârnit însă dezbateri aprinse în Rusia.

Convinşi că este imposibil ca o femeie aflată la a doua naştere să stea măcar în picioare atât de repede după ce a născut, jurnaliştii ruşi au început să urmărească două ipoteze: fie Kate a născut cu câteva zile mai devreme, fie cuplul regal a folosit, în realitate, o mamă-surogat.

Cotidianul pro-Kremlin „Komsomolskaya Pravda” a publicat chiar un articol în care „femei din Rusia” şi medici ginecologi îşi dau cu părerea pe acest subiect, argumentând de ce întreaga poveste este doar o cascadorie de imagine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.