Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ăsta da tupeu: Propunere indecentă din partea unui mare actor pentru fosta Primă Doamnă a SUA

mediafax
Ben Stiller Laura Bush

Un mare actor de la Hollywood a făcut o declarație extrem de controversată. Actorul american Ben Stiller a invitat-o pe fosta primă doamnă a SUA Laura Bush să apară în filmul "Zoolander 2", într-o scenă intimă, dar soţia fostului preşedinte american George W. Bush a refuzat propunerea, potrivit contactmusic.com.

Actorul a dezvăluit că a abordat-o pe soţia de 69 de ani a lui George W. Bush pentru a-i propune să facă parte din galeria de starturi într-o nouă "comedie de modă", dar aceasta a respins oferta înainte ca Ben Stiller să ofere informaţii suplimentare despre ce ar implica rolul respectiv. Actorul în vârstă de 50 de ani a recunoscut că a fost bucuros că a fentat dialogul cu soţia fostului preşedinte american întrucât şi-a dat seama cât de nebunească era solicitarea sa abia după ce a făcut-o.

Citește și: Una dintre adversarele Simonei Halep, fostă lider mondial, a pozat goală / VIDEO 18+

"A fost atât de inteligentă să refuze invitaţia în mod politicios", a spus Stiller în emisiunea matinală "Today on Tuesday". Actorul a oferit şi contextul în care Laura Bush ar fi trebuit să apară în scena controversată: "Există un grup de oameni cu care Hansel (personajul interpretat de Owen Wilson) are o relaţie... şi plănuiam să invit să facă parte din acel grup. De fapt, am întrebat-o doar dacă ar fi interesată. A refuzat politicos şi am fost atât de bucuros că nu a trebuit să îi cer să facă parte din persoanele acelui grup cu care Hansel are o relaţie!"

Vezi și: Cum comentează unii politicieni evacuarea Antenelor: 'E ca pe vremea Gestapoului'

Ulterior, jurnalistul Matt Launer, colegul de la publicaţia "Today" al Jennei Bush Hager, fiica fostului cuplu prezidenţial din SUA, a insistat ca Ben Stiller să îi confirme dacă solicitarea respectivă era pentru o scenă de tip "orgie", la care actorul i-a replicat: "Da, ai dreptate!" "Nu ştiu unde mi-a fost capul. Abia când mi-au ieşit pe gură cuvintele mi-am dat seama că propunerea era nebunească", a declarat Stiller, spune gândul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.