Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ăsta e cel mai scump divorţ din istorie: O divă îi va lua fostului soţ 237 de milioane de dolari

Christina Estrada

Asta nu s-a mai auzit până acum. Va fi cel mai scump divorţ din istorie. O divă a pus ochii pe averea fostului soţ şi îi cere 237 de milioane de dolari.

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, casatorita cu un saudit bogat timp de 13 ani, ii cere fostului sot 237 de milioane de dolari. Lista inaintata de femeie pentru a justifica imensa suma solicitata fostului sot este impresionanta. Divortul celor doi se desfasoara in prezent la un tribunal londonez, iar femeia de 54 de ani incearca sa obtina suma maxima de la miliardarul Walid Juffali. Christina Estrada ar fi refuzat o propunere de 45 de milioane de euro si a intentat actiune in justitie, solicitand 237 de milioane.

Citeşte şi: Atac furibund la adresa Ralucăi Prună: 'Sfidează Parlamentul şi favorizează DNA'

Potrivit calculelor sale, ea ar avea nevoie de 66,5 milioane de euro pentru o casa noua, 1,2 milioane pe an pentru a-si innoi garderoba - mantouri de blana (48.000 de euro) si rochii de lux (132.000 de euro), plus un buget de 25.000 de euro anual pentru incaltaminte. Intre alte cheltuieli "interesante" se numara 60.000 de euro pentru masa de Craciun, 34.000 pentru bilete la Wimbledon sau 5.000 pentru 15 perechi de ochelari de soare.

Citeşte şi: Cele mai 'SCUMPE PERLE' de la Evaluarea Națională: Ce-au putut debita elevii la examene

Intrebata la tribunal de avocatii fostului sot despre sumele cerute, ea a declarat: "Sunt Christina Estrada. Am fost top model de renume international. M-am bucurat de aceasta viata si asa sunt obisnuita". Femeia a mai explicat Curtii ca a trebuit sa renunte sa cumpere o locuinta de 7,8 milioane de euro la Londra deoarece ar fi fost nevoita sa stea la acelasi etaj cu personalul, lucru de neconceput pentru ea. Avocatii doctorului Juffali, care sufera de cancer si nu poate veni la tribunal, au declarat ca averea clientului lor se cifreaza la "doar" 783 de milioane de lire, insa, potrivit avocatilor Christinei Estrada, aceasta ar fi mult mai mare, de circa 9,6 miliarde de euro. Estrada a cerut divortul in 2013 pe motiv de adulter, incheie 7sur7.be, conform Agerpres.

Citeşte şi: Un şef liberal a comis-o grav de tot: GAFĂ de faţă cu toată lumea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.