Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta e culmea! Liviu Dragnea spune că PNL sperie investitorii cu moțiunea de cenzură

liviu dragnea psd

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că PNL ar trebui să depună moțiunea de cenzură împotriva Guvernului în condițiile în care anunță în spațiul public că dorește să facă acest gest, apreciind că o situație de așteptare generează rețineri din partea investitorilor străini care doresc să investească în România.

"Eu cred că nu va pica Guvernul pentru că este o majoritate solidă, în schimb, în opinia mea ar fi important, dacă tot vorbesc atât despre moțiunea aceasta de cenzură, să o depună pentru că generează rezerve din partea oricărui investitor care ar dori să vină în România și sunt destui pentru că în fiecare an au venit și vor în continuare să investească în România. Nimeni nu vine să investească într-o țară care se pregătește de o oarecare instabilitate politică și de schimbare de Guvern", a spus Dragnea, la TVR.

El a precizat că e dreptul opoziției să depună moțiune de cenzură.

"Să o facă mai repede pentru dacă tot amenință că o depun și nu o depun, sigur, guvernarea merge, noi funcționăm, nu avem nevoie de moțiune de cenzură, dar să facă gestul ăsta pentru că altfel creează foarte multe rezerve și rețineri din partea unor potențiali investitori care vor să investească în România", a susținut Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.