Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta e strategia SECRETĂ a lui Traian Băsescu: Motivul pentru care îl apără pe Ponta și rolul DNA

basescu

Traian Băsescu i-a luat apărarea lui Victor Ponta în fața DNA! Însă, nu de Ponta îi e milă lui Băsescu. Alta e strategia lui secretă. Fostul preşedinte a declarat, la GÂNDUL LIVE, că i se pare forţată şi exagerată acuzaţia de conflict de interese împotriva premierului Ponta, spunând că această acuzaţie ”nu va rezista în instanţă” şi că este îngrijorat de ”uşurinţa cu care poţi să faci să cadă un guvern”.

Citește și: BOMBĂ de la DNA! Victor Ponta a fost INTERCEPTAT în dosarul șefei CNA: Ce SECRETE discutau

”Nu sunt de acord cu abrdarea procurorilor referitor la conflictul de interese. Să spui că în baza acelor afaceri a fost numit domnul Şova ministru, mi se pare o exagerare. În dosarul acesta, cel puţin în diagnosticul penal pus de conflict de interese îl văd nevinovat. Nu mi se pare că se poate poate forţa atât de mult conflictul de interese încât să ceri ridicarea imunitătii unui premier. Nu cred că va rezista în instanţă această acuzaţie. Pe mine mă îngrijorează puţin uşurinţa cu care poţi să faci să cadă un guvern. Forţezi puţin un conflict de interese şi faci clasa politică să ceară demisia. Greutatea s-a pus că nu a încuviinţat Parlamentul ridicarea imunităţii pe conflictul de interese.”, a spus Băsescu.

Însă, după modelul patentat de procurori la Ponta, aceștia pot extinde cercul și l-ar putea acuza și pe Băsescu de conflict de interese în timpul mandatului său. Acesta e, de fapt, motivul pentru care l-a apărat pe Ponta.

Întrebat dacă el însuşi poate fi acuzat de conflict de interese, fostul şef al statului a răspuns: „Cred că orice şef de partid poate fi acuzat de conflict de interese. Cu mulţi colegi din PD am fost la un şpriţ, au plătit ei. Oi fi plătit şi eu, dar ei au plătit, a fost şi rândul lor”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.