Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta e tare! PMP spune că e un partid fără probleme cu justiția: Udrea e arestată, Băsescu e suspect

basescu udrea pmp

Asta chiar e tare! PMP spune că e un partid fără probleme cu justiția. Numai că fostul președinte al partidului, Elena Udrea, e în arest preventiv de aproape 3 luni, iar omul pe care noua formațiune își bazează existența, Traian Băsescu, e suspect într-un dosar de șantaj. E drept că niciunul dintre ei nu e membru al PMP!

Vicepreşedintele PMP Gabriel Berca a declarat, sâmbătă, la Suceava, că PMP este un partid care nu are probleme cu justiţia şi e un partid ce spune lucrurilor pe nume, arătând că formaţiunea trebuie să se consolideze, iar sprijinul lui Traian Băsescu nu poate suplini activitatea membrilor PMP.

Gabriel Berca a spus, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a PMP Suceava, că ştie că le este greu membrilor PMP să acţioneze din cauză că partidul este atacat permanent.

"Ştiu că vă este greu în fiecare comunitate în parte să reprezentaţi partidul şi să încercaţi să aduceţi oameni noi alături de dumneavoastră în această structură politică absolut necesară în alegerile viitoare", a spus Berca.

El a arătat că partidele tradiţionale româneşti au primit un semnal la alegerile din noiembrie 2014 că rolul lor s-a terminat pentru că nu au reuşit să ţină pasul cu societatea românească ce a evoluat, dar metehnele partidelor au rămas aceleaşi, iar în aceste condiţii este nevoie forţe politice noi, cum este PMP.

"Suntem un partid care nu avem probleme cu justiţia. Suntem un partid care avem capacitatea să spunem lucrurilor pe nume", le-a mai spus Berca membrilor PMP Suceava.

El a solicitat membrilor PMP Suceava să acţioneze astfel încât organizaţia să fie bine structurată în toate localităţile pentru alegerile din 2016.

"Nu este suficient să-l avem pe Traian Băsescu lângă noi. Avem obligaţia să ne organizăm noi, să fim mai puternici, să fim pe picioarele noastre şi să beneficiem de experienţa preşedintelui Băsescu în bătălia politică. Dar nu poate Traian Băsescu să suplinească activitatea noastră", a spus Berca.

El a recunoscut că la Suceava nu este uşor, dar nici imposibil pentru PMP, pentru că trebuie să se lupte cu două forţe politice bine consolidate, PSD şi PNL, transmite mediafax.ro

Berca le-a mai spus membrilor PMP Suceava că România nu are acum opoziţie şi rolul PMP este să fie opoziţia.

"Blatul din Codul electoral mă face să cred că USL trăieşte. Din păcate, în România USL trăieşte", a mai declarat Gabriel Berca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.