Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta va face înconjurul internetului! Senatoarea Anghel: Vi se pare normal să mergem cu taxiul?

anghel

Cristiana Anghel, fosta învățătoare care a stat în greva foamei și a ajuns senatoare, face iar niște declarații ce vor face deliciul internauților. Anghel, membră PC, vrea să doboare recordul la un articol distribuit pe Facebook și a scos o perlă mai tare decât cele debitate de elevi la examene.

UPDATE: Cristiana Anghel a trimis un DREPT LA REPLICA in urma acestui articol

Cristiana Anghel se plânge că ea și colegii săi, senatorii României, sunt nevoiți, uneori, să meargă cu taxiul!

„S-a ajuns într-un stadiu... Totuşi, în Senatul acela lucrează nişte demnitari. Aţi mers la WC-urile de sus, ca să vedeţi că nu există săpun şi hârtie igienică? V-aţi uitat la maşinile cu care mergem noi de obicei? Şi, staţi puţin, nu avem toţi senatorii câte o maşină. Este o maşină de la dispecerat cu care suntem duşi, şi pe care o aşteptăm în barul Senatului, câte o jumătate de oră, câte o oră, ca să ne putem duce acasă. Şi dacă nu avem maşină, mergem cu taxiul. Dumneavoastră vi se pare normal să mergem cu taxiul? Şi nu vorbesc că plătesc, dar vorbesc despre siguranţa demnitarului”, a declarat Cristiana Anghel.

În privinţa Jutiţiei, a DNA mai ales, Anghel şi-a exprimat o îngrijorare majoră.

„Cinstit vă spun, exact ca şi la noi, nu poţi să spui că toţi judecătorii şi toţi procurorii sunt nişte nemernici şi nişte nenorociţi. Dar printre ei există şi oameni de acest fel – dovadă, faptul că o parte dintre ei sunt condamnaţi şi sunt în închisoare. Şi atunci, nu-i ridicăm pe unii în slăvi şi pe alţii îi lăsăm aşa! Gândiţi-vă, vă rog frumos, totuşi - că asta mă deranjează pe mine grozav – cum s-a făcut marele tam-tam pe imunitatea noastră, a parlamentarilor. Şi, în primul rând, că nu este imunitate, ci inviolabilitate”, a spus ea pentru gandul.info. ”Gândiţi-vă că senatorii nu ar avea acest statut şi – prin absurd -, cei din DNA ar înnebuni şi ar hotărî ca într-o săptămână să aresteze 200 de parlamentari fără să mai aibă nevoie de avizul nostru. S-ar schimba, pur şi simplu, echilibrul politic doar pentru că nişte oameni vor să facă lucrul acesta?” s-a întrebat retoric Cristiana Anghel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.