Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astăzi are loc Marșul Creștinătății

pru mars

Partidul România Unită organizează astăzi de la ora 17.00, în București, Marșul Creștinătății ”ca protest împotriva construirii moscheii turcești la București și a primirii de imigranți musulmani”, cum declară organizatorii.

Marșul are ca punct de plecare sediul central al Partidului România Unită de pe B-dul Nicolae Bălcescu nr. 17-19 din București și se va desfășura pe bulevardele centrale din Capitală, cu întoarcere la sediul PRU.

Acesta este cel de-al doilea protest organizat de PRU împotriva moscheii de la București și a imigranților musulmani, după cel desfășurat pe 10 aprilie 2016 în față la Cotroceni.

Potrivit liderului PRU Bogdan Diaconu ”este datoria noastră de creștini ca, în Săptămâna Mare, să ne arătăm prețuirea față de moștenirea creștină a poporului român și să dăm un semnal că românii nu acceptă invazia islamului prin impunerea unei mega moschei în Capitală și a primirii de imigranți musulmani. Clasa politică învechită și coruptă a României nu are curajul să inițieze un referendum pentru a-i întreba pe români dacă acceptă construcția unei moschei uriașe cu banii Turciei în Capitala țării care s-a luptat cu Imperiul Otoman pentru obținerea Independenței sau dacă sunt de acord cu strămutarea de populație musulmană pe teritoriul țării, deși Partidul România Unită a solicitat acest referendum în nenumărate rânduri. Partidul România Unită își asumă valorile creștine ale poporului român și continuarea luptei de apărare a credinței strămoșești așa cum a fost întrupată ea de Vlad Țepeș, blazonul PRU, și se va lupta prin toate mijloacele pentru a opri islamizarea României!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.