Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astra, pas mare către finala Cupei României: Meciul cu ACS Poli, făcut praf de arbitri / VIDEO

www.libertatea.ro
Astra Viitorul

Astra a câștigat manșa tur a duelului cu ACS Poli Timișoara, scor 4-1, în semifinalele Cupei României și este în mare parte calificată în finala competiției.

Într-un meci marcat de greșeli grave de arbitraj, cu două penalty-uri acordate eronat, alte două neacordate și un gol marcat după o poziție de ofsaid, Astra a deschis rapid scorul, încă din minutul 4, printr-un penalty executat de Budescu.

În minutul 3, Budescu a căzut în careu în urma unui duel cu Soljici, iar centralul Adrian Comănescu a dictat o lovitură de la 11 metri intens contestată de oaspeți. Imaginile arată că Budescu este cel care îl calcă pe mijlocașul timișorenilor, după ce Soljici a intervenit și a lovit primul mingea.

Câteva minute mai târziu, ACS Poli a egalat la capătul unei acțiuni de contraatac în care Mailat a fost lansat în partea dreaptă de Croitoru. Mijlocașul a avansat și a pătruns în careu, pasând în centru, de unde Popovici a reluat în poarta goală. Reluările au arătat însă că Mailat era în poziție de ofsaid când a primit mingea!

Astra a revenit în avantaj cu aproximativ 10 minute înainte de pauză, când Săpunaru a reluat excelent cu capul lovitura liberă executată de Budescu. În minutul 50, la 2-1 pentru gazde, Budescu a căzut la marginea careului după ce a fost tamponat de Neagu de la oaspeți, care n-are vreo treabă cu mingea. Comănescu a lăsat jocul să continue, deși coliziunea a părut să aibă loc pe linia de 16.

Două minute mai târziu, Comănescu a dictat a doua lovitură de la 11 metri pentru gazde, însă și de această dată decizia este greșită. Bocșan a ridicat piciorul în fața lui Budescu, la un duel în careu, fără a-l atinge însă pe fotbalistul Astrei! Tot Budescu a executat și a trimis scorul la 3-1.

Ioniță a stabilit scorul final, după o combinație frumoasă a giurgiuvenilor la marginea careului, pe care mijlocașul a finalizat-o cu un lob peste Curileac. Returul de la Timișoara se va disputa în perioada 16-18 mai.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.