Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC armat la un eveniment al motocicliştilor din SUA

atac denver

O persoană a decedat şi altele au fost împuşcate şi înjunghiate într-o confruntate între bande rivale de motociclişti la un eveniment de profil din Denver, Colorado (SUA), anunţă The Denver Post.

Potrivit martorilor, atacul armat a avut loc în exteriorul Denver Coliseum, după ora locală 13, unde are loc o expoziţie de motociclete. Contul de Twitter al Denver Health Medical Center anunţă că nouă persoane au fost internate şi că spitalul a fost închis pentru a se putea acorda atenţia necesară victimelor incidentului armat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Sonny Jackson, a declarat că încă nu se cunoaşte starea victimelor. Oamenii care participau la eveniment au fost evacuaţi.

Nimeni nu a fost încă arestat.

UPDATE: Cel puţin o persoană a fost ucisă şi mai multe altele rănite sâmbătă în ceea ce autorităţile afirmă că au fost schimburi de focuri şi un atac cu cuţit la o expoziţie de motociclete în statul Colorado din sud-vestul Statelor Unite, informează agenţia DPA, citată de Agerpres.

Violenţele au avut loc la Denver Coliseum unde era organizat evenimentul motocicliştilor în paralel cu un târg de animale şi expoziţie agricolă. Un martor citat de Denver Post a declarat că scandalul a început între bande rivale de motociclişti. 

Nicio arestare nu a fost efectuată, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Denver. 

Ea a precizat în faţa reporterilor că s-au tras focuri de armă şi cel puţin o persoană a fost înjunghiată. 

"Avem un mort şi mai multe alte victime", a mai spus purtătoarea de cuvânt. 

Expoziţia de motociclete a fost oprită şi poliţia a escortat persoanele afară din clădire, potrivit ziarului local Denver Post. Târgul de animale National Western Stock Show şi-a continuat programul, adaugă DPA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.