Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac deosebit de dur la adresa lui Mircea Lucescu: 'Fie e un mare escroc, fie e slab pregătit'

Guliver/GettyImages
Mircea Lucescu

Naționala Turciei cu Mircea Lucescu la cârmă a ratat calificarea la Mondialul de anul viitor din Rusia și i s-a cerut să plece, mai ales că, în ultimul meci, reprezentativa condusă de el a pierdut împotriva Islandei, scor 0-3.

Ieri chiar s-a discutat despre înlocuirea lui Il Luce cu Senol Guneș, iar acum în presa turcă a apărut o declarație extrem de dură a jurnalistului sportiv Ahmet Cakar. "După ce am ascultat explicaţiile lui Lucescu, două posibilităţi îmi vin în minte. Fie e un mare escroc, fie este slab pregătit. Acum primeşte bani de la noi şi se gândeşte unde să îşi petreacă timpul: în Ucraina sau Italia. Nu îl cunosc personal, dar Islanda nu e o echipă care să fie în primele două clasate în campionatul nostru. Finlanda nu ar fi nici în primele 8.

Eu cred că naţionala noastră nu e atât de rea, nu e într-o formă atât de proastă. Avem mulţi jucători tineri şi talentaţi care evoluează la echipe importante. Când ne uităm în jurul nostru, suntem o ţară mai mare decât Anglia. Dar alegem un bărbat venit dintr-o altă parte a lumii, care nu cunoaşte echipa naţională şi ne conduce dintr-un castel", a spus Ahmet Cakar, la o televiziune, potrivit yeniakit.com.tr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.