Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa deciziei de confiscare a banilor din bănci

Forta Nationala

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega a declarat astăzi la Piatra Neamț că decizia Curții Europene de Justiție de a considera legală directiva Uniunii Europene de salvare a băncilor comerciale prin confiscarea banilor deponenților ”este un atac direct la proprietate, așadar la siguranța financiară a românilor și a tuturor cetățenilor Europei”. Rebega, care este și vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European a mai arătat că tocmai ”de aceea trebuie să luptăm pentru a apăra suveranitatea României, pentru ca să avem protecție față de asemenea decizii arbitrare”.

Rebega a făcut aceste declarații cu ocazia lansării la Piatra Neamț a Filialei Forța Națională Neamț, Filială al cărei președintele interimar este Bogdan Stejărel Dumitriu, fost secretar general al Partidului România Unită Neamț.

O mare parte din membrii PRU Neamț s-au alăturat de altfel Forței Naționale Neamț, iar dintre invitații prezenți din partea conducerii centrale a formațiunii, Viorel Gafița, președintele Forța Națională Diaspora, și Clement Sava, purtătorul de cuvânt, provin tot din Partidul România Unită. Continuă astfel exodul membrilor PRU către Forța Națională, această formațiune fiind singura din România afiliată la partidul paneuropean Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății care însumează formațiunile naționaliste din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.