Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC dur la adresa lui Mihai Răzvan Ungureanu: Ce ascund noile numiri din servicii

iohannis mru

Un nou atac extrem de dur la adresa şefului de la Serviciul de Informaţii Externe. Jurnalistul Oreste Teodorescu are o postare extrem de dură pe facebook în care devoalează ce face MRU, dar şi ce ascund noile numiri din servicii ale preşedintelui Klaus Iohannis.

"Ce fac serviciile secrete din Romania in contextul atat de precar si vulnerabil al crizelor din Turcia, Ucraina si din restul Europei? Desi a lucrat perfect ardeleneste, in sensul ca nu s-a grabit deloc, Hellvig facut niste mutari interesante in cadrul SRI: a trimis la pensie „garda veche” si a adus langa seful operativ, Coldea doi profesionisti de la contraspionaj:

Citeşte şi: Omul lui Dacian Cioloş anunţă cutremurul: Ce se va întâmpla la una dintre cele mai mari companii

General de brigada Adrian Ciocirlan: in perioada 2010-2013, a fost seful Directiei de Informatii a Municipiului Bucuresti. intre 2013-2016, a condus Directia Generala Apararea Constitutiei- omul din spatele luptei anti-coruptie si unul dintre artizanii colaborarii stranse cu DNA”, scrie jurnalistul Oreste Teodorescu pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Din România, Viktor Orban cere armată europeană: 'Dacă nu, statele de la Vișegrad fac una'

Dar asta nu e tot. " Colonel Cristian Bizadea, anterior numirii, a ocupat pozitia de sef al Cabinetului Directorului SRI.A coordonat si contribuit la o buna parte din procesele de transformare institutionala a SRI. Doctor in sociologie la Universitatea Bucuresti, cu teza intitulata „Orientul Mijlociu Extins; o perspectiva demopolitica”,este lector universitar si a predat cursuri de analiza a informatiilor si analiza de risc la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”.

Asteptam cu interes civic sa constatam schimbari calitative si o viziune cat mai complexa asupra realitatilor internationale si din parte conducerii Serviciului Roman de Informatii Externe, al carui sef, Mihai Razvan Ungureanu pare ca are si alte agende in paralel cu interesul romanesc", a mai spus Oreste.

Citește și: Scene INCREDIBILE petrecute la bordul unui avion: Ce i-au făcut niște microbiști unei stewardese / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.