Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la Nicușor Dan: 'Este candidatul lui George Soros'

george soros

”George Soros este adevăratul candidat la Primăria Capitalei, chiar dacă el defilează prin persoana lui Nicușor Dan”, acuză liderul Partidului România Unită Bogdan Diaconu, el însuși candidat la Primăria Capitalei.

Vezi și: Laura Chiriac, prima reacţie la scandalul presupusei aventuri extraconjugale

Potrivit lui Diaconu, Nicușor Dan ”a derulat prin asociația sa mai multe proiecte din banii lui George Soros și a recunoscut și public că a primit bani de la fundația lui George Soros, chiar dacă a declarat doar sumele infime pe care le-a încasat”. Mai mult, ”marii susținători ai lui Nicușor Dan sunt ONG-urile care trăiesc din banii lui George Soros și care fac politica acestuia în România”, mai spune liderul naționalist.

Potrivit lui Diaconu, ”la Primăria Capitalei nu candidează Nicușor Dan cu o platformă anti-sistem, așa cum se prezintă el, ci omul care reprezintă sistemul la cel mai înalt nivel, și încă un sistem internațional ale cărui politici nu au nimic în comun cu interesele României sau ale bucureștenilor. Faptul că Nicușor Dan este susținut de Remus Cernea, promotorul homosexualilor din România, ne arată în ce direcție vrea George Soros să îndrepte țara noastră!”.

Liderul PRU afirmă de asemenea că ”interesele lui George Soros în România sunt multiple și sunt prezente încă din anii 1990. Acum, aceste interese doresc să acapareze Capitala românilor. Partidul România Unită își asumă misiunea de a arăta adevărata față a candidatului Nicușor Dan și adevăratele interese ascunse în spatele candidaturii sale aparent nevinovate. Dacă celelalte partide doresc să perpetueze la București mafia transpartinică de furat banii bucureștenilor, Nicușor Dan este reprezentantul caracatiței lui George Soros, toate aceste variante fiind falimentare pentru București”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.