Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali: 'E ca Ceaușescu'

gigi becali

Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali. Patronul Stelei e lovit de unde nu se aștepta.

Jurnaliștii publicației Championat din Rusia au prezentat modul în care echipa lui Becali a rămas fără numele ”Steaua” și consideră că acesta este vârful iceberg-ului. Rușii îl acuză pe patronul FCSB-ului de o conducere defectuasă a clubului în ultimii 12 ani.

Citește și: 2016 va fi un an cu mari probleme: Sorin Roșca Stănescu trage un semnal de alarmă

”Steaua a pierdut tot. Nu doar numele, ci și spiritul. (Cine e) de vină? Gigi Becali! Patronul Stelei, acest carismatic naționalist. Și, timp de doi ani, pușcăriaș. Cândva a fost cioban. Mai târziu, doar un prieten de-al legendarului Gică Hagi. Mai apoi, Becali a făcut bani și s-a autoproclamat rege și Dumnezeu. Și vrea să știe toată lumea asta. În 2003, când Becali a cumpărat Steaua, regimul comunist picase de mult în România. Totuși, pentru Steaua, Becali a fost precum Ceaușescu. A instaurat un regim dictatorial, influențând politica de transferuri și dând afară antrenorii după primul eșec”, arată publicația din Rusia.

Citește și: Postare surpriză a lui Traian Băsescu: Cum i-a atacat fostul președinte pe islamiști / FOTO

Însă, atacul nu s-a oprit aici. Rușii au mai vorbit despre fotbalul de la noi din țară, pe care l-au catalogat drept ”un munte de gunoi”. ”În general, fotbalul românesc este un munte de gunoi. Și nu îl avem doar pe Gigi Becali. Criza de la Steaua a lovit și alte cluburi. Sunt multe probleme cu banii la echipe precum Timișoara, CFR Cluj, Rapid și Oțelul”, afirmă jurnaliștii sportivi din Federația Rusă. Ei mai spun că dacă ne uităm pe harta Europei de Est vom realiza că sunt probleme de acest fel în fiecare țară, dar nu atât de multe ca în România. ”Aici (În România, nr. red.), aproape fiecare patron este un Gigi Becali! Corupția este în flaore. Se folosesc multe schime financiare. Conducătorii Federației se îmbată dacă într-o lună nu au parte de un meci ciudat”, mai declară jurnaliștii citați de B1 TV.

Citește și: Planul secret al Rusiei pentru anihilarea ISIS: Occidentul nu intra în ecuaţie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.