Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fără precedent la adresa lui Mihai Tudose: 'Un semidoct cu apucături de mârlan'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează un atac dur la adresa premierului! Jurnalistul comentează în termeni duri, pe blogul personal, ședințele de Guvern și atitudinea premierului Mihai Tudose față de miniștri.

Acesta compară atitudinea actualului premier cu cea a lui Victor Ponta din perioada când era prim ministru, subliniind diferența de comportament dintre cei doi.

Mai mult, Cristoiu cataloghează atitudinea austeră a premierului Tudose drept o piesă de teatru menită pentru a deveni subiect de știri în prime time, cât și pentru publicitate personală, pe care o compară cu a unui "semidoct cu apucături de mîrlan".

Răsturnare de situație la Washington: Ce a decis Donald Trump în privința situației din Afganistan

Lansate pe vremea lui Victor Ponta, scenetele din debutul şedinţei de Guvern, transmise în direct de televiziunile de ştiri, au devenit de la parvenirea lui Mihai Tudose la Palatul Victoria veritabile piese de teatru.

Transformarea îşi are cauza în campania de publicitate personală angajată de Mihai Tudose cu scopul vădit de a dovedi că stăpînul PSD şi al ţării e El şi nu Liviu Dragnea, pus la murat de Binomul SRI-DNA pentru a face culoar liber spre preluarea Partidului de către Omul Sistemului, impus de Sistem ca premier.
Piesele de teatru pot fi bune sau proaste.
Depinde de cine le scrie, de cine le regizează şi de cine le interpretează.
În cazul celor din debutul şedinţelor de Guvern, ne întîlnim cu una dintre situaţiile în care autorul e şi regizor şi interpret:
Mihai Tudose.
Dată fiind această triplă ipostază, care-i conferă premierului PSD semnificaţia de Autor total, piesa de teatru de la Guvern reflectă întreaga personalitate a persoanei Mihai Tudose:
Un semidoct cu apucături de mîrlan.

(...) Am atras atenţia asupra a două note definitorii ale pieselor de teatru publicitare scrise, regizate şi montate de Mihai Tudose:
1.    Primitivismul lor, născut din tratarea în public a miniştrilor drept slugi ale premierului care se desfată ghiolbîneşte în postura de vătaf.
Transmise în direct de televiziunile de ştiri, piesele de teatru din debutul şedinţelor de Guvern sînt spectacole mizere, care oripilează publicul minim educat prin afişarea stridentă a unor relaţii de Ev Mediu într-o ţară care se pretinde europeană.
2.    Caracterul artificial, violent artificial al spectacolelor, jignitoare prin simplismul lor, deoarece presupun un public de o prostie inimaginabilă, presupus de păcălit de neghiobi de-a binelea.

Anunțul de ultimă oră al meteorologilor: Vremea se schimbă radical

E limpede că momentele din debutul ședinței de Guvern nu sunt momente reale ale unei ședințe de Guvern, ci spectacole regizate de către premier pentru a fi transmise de televiziunile de știri.
Pe vremea lui Victor Ponta, aceste spectacole, deşi categoric ţinînd de publicitatea electorală, mai puteau fi suportate de omul de bun simț prin educația dovedită de Victor Ponta.
Cele de acum, dînd seamă de un semidoct proţăpit de Sistem în fruntea Guvernului, sînt insuportabile prin imaginea de Șef bădăran, care profită de prerogativele de șef pentru a se lansa în exerciții de vătaf.
Ultimul astfel de spectacol, desfăşurat în debutul şedinţei de Guvern de vineri, 18 august 2017, mi se pare semnificativ pentru felul în care piesele de teatru reflectă personalitatea persoanei lui Mihai Tudose.
Ca şi alte spectacole asemănătoare, cel de vineri, 18 august 2017, a avut drept scop publicitarea lui Mihai Tudose ca adevărat Jupîn al PSD şi al Ţării.

Chiar din debut, premierul, aşezat în capul mesei ca odinioară boierii în cerdac, dă indicaţii ce se vor preţioase, dar care se trădează, la simpla iscodire, drept imbecile:

„Ministerul Sănătăţii, să ţineţi aproape de românii răniţi, că… doar trei, unul dacă era, şi de acela. Nu e grav. Poate trebuie aduşi acasă, poate sunt trataţi mai bine aici, poate, nu ştiu.”

(...) Şi miniştrii sînt tot PSD-işti.
Nu știu cum s-ar petrece ședințele de Guvern în debutul lor, dacă această parte n-ar fi transmisă în direct de televiziuni.
Știu însă că această parte de început nu e fragment de realitate, ci un spectacol scris, regizat și interpretat de premier ca moment de auto publicitate.

În cazul lui Mihai Tudose, acest spectacol e de un rar prost gust prin mîrlănia celui care l-a realizat.
Are nevoie România de imaginea unui Guvern în care premierul e un Vătaf mîrlan, iar miniștrii, slugi neghioabe?”
, notează jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.