Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fără precedent la adresa lui Tăriceanu: 'E trompeta lui Cocoş, Micky Şpagă şi Sile Cămătaru'

Calin Popescu Tariceanu

E groasă rău pentru Călin Popescu Tăriceanu. Şeful Senatului a ajuns ţinta unui deputat PNL care îl face praf pur şi simplu pe liderul ALDE şi lansează acuzaţii extrem de grave la adresa acestuia.

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a reacţionat azi la atacul suburban al lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa co-preşedintelui PNL Alina Gorghiu. În replică, Raeţchi a spus că şeful Senatului, cândva „un om lucid şi cu simţul ridicolului”, a ajuns trompeta lui Dorin Cocoş, Micky Şpagă şi Sile Cămătaru:

Vezi şi: Victor Ponta nu mai trece pe la sediul PSD, s-a mutat la ALDE: Dezvăluirile lui Tăriceanu

„Observ că din păcate, Călin Popescu Tăriceanu, cândva un om lucid şi cu simţul ridicolui, a ajuns să formeze cu Cristiana Anghel un cuplu tip Alexandru Arşinel-Stela Popescu în materie de drepturile vesele ale omului pentru infractori. Şeful Senatului a ajuns trompeta lui Cocoş, Micky Şpagă şi Sile Cămătaru. Cineva ar trebui să îi spună lui Tăriceanu că apărarea libertăţii infractorilor nu e liberalism”.

Vezi şi: Incendiu uriaș într-o hală industrială: Doi oameni au luat foc / VIDEO

Raeţchi a punctat că Legea Fundamentală nu prevede că şeful Senatului este principalul avocat al infractorilor. "Liberalismul nu a fost niciodată un anarhism pro-infractori, iar libertatea individuală începe concomitent cu respectarea legii. În condiţiile în care trăim într-o ţară devalizată cu dosare tip Microsoft, EADS, ANRP şi aşa mai departe, nu poţi să plângi pe umărul libertăţii unor infractori, mai ales în calitate de preşedinte al Senatului. I-aş sugera lui Tăriceanu ca în loc să se preteze la atacuri suburbane la adresa adversarilor politici să îmi spună unde scrie în Constituţia României că şeful Senatului trebuie să fie principalul avocat al infractorilor”, se anunţă într-un comunicat de presă.

Citește și: Bătaie ca-n filme între 5 femei într-un avion / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.