Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac FULGERĂTOR la adresa lui Iohannis, după invitația făcută lui Dragnea și Tăriceanu: 'Demisia să şi-o dea înainte sau după'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Dragnea Tariceanu Cotroceni

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Klaus Iohannis după decizia președintelui de a-i chema anul acesta la parada de 1 Decembrie pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. Acuzațiile jurnalistului vin în contextul în care Klaus Iohannis a afirmat că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze în urma dosarelor penale pe care le are.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară, la Ploiești, referindu-se la invitarea președinților Senatului și Camerei Deputaților la parada de 1 Decembrie,că românii își doresc ca în conducerea statului să existe o bună înțelegere.

Citește și: CTP 'deconspiră' planul CCR după decizia BOMBĂ în cazul Belina: 'E o FENTĂ. Ne pregătesc de OUG 14'

"E ilogic. Anul trecut a spus cât se poate de limpede că nu cheamă penali. Şi-a asumat asta şi acum zice că a trebuit să dăm un mesaj de înţelegere şi consens la vârful statului între politicieni. Atunci de ce a făcut asta data trecută? Atunci de ce îi mai ceri demisia lui Dragnea? De ce îl inviţi la Cotroceni dacă îi ceri demisia? Adică demisia să şi-o dea înainte sau după?”, a spus jurnalistul.

Potrivit acestuia, preşedintele a renunţat la criteriile de anul trecut din dorinţa de a câştiga capital politic de la mulţime.

Citește și: Închisoare cu executare pentru un fost patron de club din Liga 1: Motivul HALUCINANT pentru care afaceristul a fost condamnat DEFINITIV

Voturile sunt anonime. Asta ştie şi Iohannis. Voturile nu au miros pentru Iohannis. El face nişte gesturi foarte utile democraţiei, dar scopul lui esenţial e al doilea mandat.

Să nu ne imaginăm că e un luptător idealist pentru democraţie, împotriva totalitarismului. Nu. Şi-a ales să fie reprezentatul opoziţiei şi acţionează ca atare”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.