Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC în Londra! Doi tineri, duşi de URGENŢĂ la spital - VIDEO

Twitter Daily Mirror
atac acid Londra

Autorităţile britanice au anunţat că doi adolescenţi au ajuns într-un spital londonez, după ce au fost vizaţi într-un atac cu un lichid foarte puternic, care le-a produs arsuri celor doi. Din primele informaţii, cei doi au fost atacaţi în estul Londrei, potrivit BBC.

Autorităţile britanice nu ştiu până în acest moment ce lichid a fost aruncat în faţă adolescenţilor, însă martorii susţin că ar fi un fel de acid. Tot martorii povestesc că victimele au început să urle de durere şi simţeau că faţă le ia foc. În ajutorul lor au sărit mai multe persoane care le-au udat cu apă, relatează Daily Mail.

Citeşte şi: E OFICIAL! O lege mult aşteptată de români, AMÂNATĂ. Care este NOUL termen dat de Guvern

Nicio persoană nu a fost arestată în urma acestui incident, iar starea celor doi adolescenţi este necunoscută. Iniţial, poliţia din Tower Hamlets a anunţat că un presupus atac cu acid a avut loc în estul Londrei. Pe Twitter circula un videoclip cu cei doi adolescenţi, în care unul îşi toarnă apă pe faţă şi piept, în timp ce este ajutat de paramedici, iar al doilea primeşte îngrijiri medicale pe trotuar. Un jurnalist a explicat că atacul a avut loc lângă un magazin de cartier, la doar două minute de staţia de metrou şi în apropiere de secţiile de politie şi pompieri din Bethnal Green. De asemenea, localnicii i-ar fi spus jurnalistului că cei doi bărbaţi atacaţi ar fi de origine asiatică.

Citeşte şi: Donald Trump, anunţul INCREDIBIL cu care a şocat America. Ce a decis preşedintele SUA .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.