Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC la Kovesi: Toți care știm lucruri despre ea, ne-am trezit cu DOSARE PENALE

Kovesi

Sebastian Ghiță a atacat-o dur pe Laura Codruța Kovesi, în direct la România TV, în urma scandalului în care cei doi au fost implicați. Sebastian Ghiță a confirmat din nou că a avut o relație de prietenie cu Laura Codruța Kovesi, lucru negat de șefa DNA. Fostul premier Victor Ponta a confirmat relatările lui Ghiță și a declarat că i-a surprins pe cei doi într-o cramă din Tohani.

Un fost ofițer SRI aruncă bomba anului. El spune că sunt imagini cu Kovesi și Ghiță, iar acestea vor fi publicate.

Citește și: Un fost ofițer SRI aruncă BOMBA ANULUI: 'Sunt imagini cu Ghiță și Kovesi, vor fi publicate'

"Ce i-o fi trebuit sa minta? N-am facut nimic rau, nici eu, nici dansa. Are o problema cand ne dam seama ca doamna Kovesi a mintit. Problema e ca aceasta doamna in iesirile publice minte sau spune jumatati de adevaruri. Din pacate pt dansa, suntem multi oameni care stim ca din nev de imagine, de frica faptului ca nu va mai ramane pe primul loc in ochii oamenilor, spune niste minciunele.

Nu stau sa cantaresc prieteniile ca domnul Ponta. Nu m-am folosit de prietenia cu doamna Kovesi. M-a mahnit cand a spus: "Nu vreau sa aud de inculpatul Ghita." Multi care stiau lucruri despre dansa, s-au trezit cu dosare penale. Toti oamenii care au fost in jurul ei, au primit dosar penal ca sa li se inchida gura. Era o petrecere, era toamna, se culegea via. A venit si domnul Ponta, era invitat. Acolo s-au intalnit prima data la o vie la care eram actionar.

N-am aparat-o pe Kovesi in fata comisiei. E adevarat ca de cativa ani de zile suntem multi oameni care am crezut in doamna Kovesi. Nu exista imparateasa Romaniei, inca. Dansa incearca sa se puna deasupra insitutiilor din Romania. Nu e o mandrie ca exista atata coruptie in Romania.

Nu am vazut-o pe doamna Kovesi vreodata band ceva. Oamenii mai beau must. Sa nu ajungem atat de asprii cum e doamna Kovesi cu noi. Daca procurorii de la Parchetul General vor cauta filmari, vor gasi. Stiu sa-si faca meseria. Acum un an sau doi, am auzit-o public cand le-a spus tuturor sefilor de politie din toata tara, intr-un mod agresiv: "Daca va mai prind cu vreun om de afaceri, o sa consider ca aveti relatii si o sa va arestez!", a spus Sebastian Ghița la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.