Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac violent la adresa unui ministru al lui Sorin Grindeanu: 'E SCLAVUL lui Liviu Dragnea'

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern Grindeanu juramant

Executivul lui Sorin Grindeanu are parte de probleme extrem de grave. După săptămâni întregi de proteste în stradă împotriva OUG 13, acum începe un nou scandal. Un ministru e atacat violent de patronul Stelei, Gigi Becali. Milionarul a luat foc după ce raportul Corpului de Control al MApN legat de modul de gestionare a mărcii Steaua a fost făcut public.

Citește și: Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

Gigi Becali a vorbit şi despre mitingul fanilor Stelei, care sâmbătă ar urma să protesteze în mai multe orașe din țară împotriva inițiativei Armatei de a-și face echipă. "Eu sunt curios să văd ce va fi la acest protest. Le transmit să facă mitingul și mă bucur că îl fac. Dar le zic să stea liniștiți. Eu îi voi bate pe cei de la CSA pe toate liniile. Voi lua și numele și marca și tot. Asta le spun. Și decizia de la Curtea Supremă va fi anulată. Va fi bătută hotărârea. E o decizie aiurea. Toate se vor rezolva. Să aibă puțină răbdare", a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Citește și: Tudor Gheorghe, alături de doi foști miniștri: Nu am făcut compromisuri pentru nunți

"Ce să zică și raportul?! E de la Minister. E ministrul lui Liviu Dragnea, e servitorul lui Dragnea (n.r. - Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale). Eu m-am luat de Dragnea și ce putea să zică el? El e sclavul lui Dragnea. Ce sa zică? I-o fi zis Dragnea să facă ceva. Dar niciodată nu se pot atinge de mine. Îi voi bate pe toate căile. În 6-7 luni, maximum un an, voi avea câștig de cauză. Cum să fie acțiunea legală când ei cer 37 de milioane de euro despăgubire? Ei au luat câștigurile, dar nu au luat și pierderile. Și ce prejudiciu am adus? Ei aveau marca și nu o foloseau. E lege europeană și voi cere să piardă drepturile asupra mărcii, că nu o foloseau. Le anulez toate mărcile. Cer căderea din drepturi a celor de la CSA", a mai spus Gigi Becali.

Citește și: Beyonce a fost vedeta la NBA All-Star Game: Ce a făcut artista

Corpul de Control anunță că acțiunile făcute de CSA la recuperarea prejudiciului și valorificarea mărcii au fost în concordanță cu obligațiile legale ce revin oricărui administrator de bunuri publice patrimoniale. Ca atare, în vederea păstrării mărcii "Steaua București" în patrimoniul CSA, a fost reținută ca legală și obiectiv justificată soluția alternativă de valorificare a acesteia prin înscrierea unei echipe de fotbal în liga a IV-a, care să promoveze, prin merit sportiv, în ligile superioare, astfel încât promovarea în Liga I să coincidă cu finalizarea lucrărilor de modernizare a stadionului Ghencea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.