Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC virulent la procurorul dat afară de Kovesi din DNA: 'Un habarnist sadea sau un ticălos desăvârşit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Doru Ţuluş şi Mihaiela Moraru Iorga

Procurorul Doru Ţuluş, dat afară recent de la DNA de Laura Codruţa Kovesi, este criticat în termeni duri de una dintre victimele sale. După ce a rămas fără funcţie din cauza dosarului de la DNA, dosar care a fost restituit de instanţă procurorului, fostul şef ANAF Gelu Diaconu refuză să ia parte la construirea imaginii de victimă a procurorului Ţuluş.

Vezi şi: Omul de care se teme Kovesi, RUPE TĂCEREA. 'Mă aştept să fiu ARESTAT'

Vezi şi: Klaus Iohannis, lovitură pentru Kovesi: O obligă să meargă la audieri în Parlament

"Romania rasturnata - un habarnist sadea sau un ticalos desavarsit imbracat in straie de victima! De vreo 2-3 saptamani, in anumite zone mass-media, se incearca sa se construiasca o statuie de victima “marelui” procuror Tulus. Este, printre altele, autorul dosarului “Partida Romilor”, dosar in care m-a “agatat” fie dintr-o crasa incompetenta, fie din rea credinta, asa cum am declarat din prima clipa, in repetate randuri.

Cat timp dosarul s-a aflat la DNA, in instrumentarea stimabilului, m-am gandit ca are o comanda de dus la indeplinire (de care Zeita Dreptatii nu ar fi fost straina sau vreun alt paranoid recunoscut al Binomului!), motiv pentru care am refuzat sa dau vreo declaratie. Cu orice risc! Stiam ca nu am avut nici in clin nici in maneca cu elucubratiile din mintea bolnava a lui Tulus&Co.

Am depus un memoriu la toate autoritatile statului si am solicitat sa fie anexat si la acest dosar. Eram totusi ingrijorat la gandul ca …cine stie ce “dovezi” pot fi in stare sa fabrice!

Mi s-a distrus cariera, reputatia, prietenii, familia si munca de-o viata…sechestru pentru un presupus prejudiciu cu care aveam legatura ca si cu planeta Marte!!!

Cand dosarul a fost inaintat la instanta si am avut acces la cele peste zece mii de pagini, am realizat ce hal de ticalosie a fost in stare sa instrumenteze marele procuror Tulus!!!

Probe inventate, rastalmacite sau pur si simplu trecute sub tacere. Dosarul lui Tulus a fost inapoiat la DNA. Cariera si reputatia mea... ???

Este fie un habarnist sadea, fie un ticalos desavarsit! Recomand cozilor de topor care isi schimba stapanii ca pe ciorapi sa aiba putina decenta. Sau macar mai multa inteligenta. Nu luati partea ticalosilor! Mai devreme sau mai tarziu veti pierde odata cu ei!", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

În luna februarie, ÎCCJ a decis definitiv să restituie DNA dosarul în care Mădălin Voicu, Gelu Diaconu şi Nicolae Păun au fost trimişi în judecată fiind acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cheltuirea de fonduri europene destinate integrării sociale a persoanelor de etnie romă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.