Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Bogdan Stancu a semnat Bursaspor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam incidente petarde Romania Polonia

Fotbalistul român Bogdan Stancu s-a despărțit de formația Genclerbirligi și a semnat cu altă echipa turcă, Bursaspor, a anunțat luni noul său club. Atacantul are un contract de doi ani și jumătate cu Bursaspor, potrivit site-ului transfermarkt.

Bogdan Stancu, un atacant de 29 de ani, cu 12 goluri în 48 de meciuri pentru naționala României, evolua din 2013 la Genclerbirligi. El a mai îmbrăcat tricoul unor echipe din Turcia, Galatasaray Istanbul și Orduspor. Bursaspor este pe locul 5 în campionat, la finalul turului, cu 27 de puncte din 17 etape. Bursaspor este mai bine clasată decât Genclerbirligi, ocupanta locului 9, cu 22 de puncte.

Noua echipă a lui Stancu are în palmares un titlu de campioană a Turciei, în 2010. Printre antrenorii săi au fost Ion Nunweiller (1990-1991), Gheorghe Hagi (2003-2004) și Christoph Daum (2013-2014). Printre jucătorii români care au îmbrăcat tricoul acestei formații s-au numărat Claudiu Vaișcovici, Mircea Rednic, Ionuț Lupescu, Daniel Pancu, Iulian Miu, Ionel Ganea, Giani Kiriță, Cornel Frăsineanu, Bogdan Vintilă, conform Agerpres. Stancu a marcat în vara anului trecut cele două goluri ale naționalei României la EURO 2016, ambele din penalty, în meciurile cu Franța (1-2) și Elveția (1-1).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.